Moje šťastná hvězda

Musí začít pořádně šetřit?

Známí seriáloví herci ROMAN TOMEŠ (33) a  MÍŠA TOMEŠOVÁ (29) jsou zaneprázdněni prací, peněz ale asi moc nemají.

Každý z nich má hlavní roli, jen v jiném seriálu. Sympatický lamač dívčích srdcí Roman Tomeš (33) září ve veleúspěšném seriálu Slunečná a jeho manželka Míša Tomešová (29) v oblíbených Sestřičkách Modrý kód.

I když se může zdát, že si nemají ani jeden na co stěžovat, opak je nejspíš pravda. Nedávno se za malou roli i bratr Tomeše Jakub (33). Koho přivede příště? Proslýchá se, že by začala řešit jejich finanční krize, ve které se mají údajně nacházet.

Všichni si ale pokládají otázku: Jak je možné, že nemají peníze, když hrají v nejsledovanějších seriálech dnešní doby? Oba musí totiž splácet hypotéku a starat se o dvě děti, Kristiána (4) a Jonáše (2).

Zaměstnávají děti?

Nedávno se na jejich instagramových profilech objevily fotografie, kde se chlubí tím, že vzali na natáčení Slunečné své potomky. Říká se, že měl Roman do primáckého projektu protlačit oba dva i s Míšou z  konkurenčního seriálu. Jsou na tom opravdu tak špatně, že musí zaměstnávat malé děti?

Není to tak dávno, co si v úspěšné Slunečné střihl malou roli i bratr Tomeše Jakub (33). Koho přivede příště? Proslýchá se, že by jeho maminka měla také zájem, tak uvidíme, zda to režiséři povolí. Přece jen by nebyli první a ani poslední.

Shání kšefty

Míša si má údajně shánět další práci, která by jim pomohla dostat se z problémů, kterým oba čelí. Není asi ani trochu jednoduché to všechno utáhnout, oba mají mít navíc velké výčitky, že na své syny nemají kvůli práci tolik času, kolik by si sami představovali. Navíc jim mají platit i chůvu, která k nim má docházet minimálně pětkrát do týdne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden