Můj čas na kafíčko

Muž, který měl Angelice přinést štěstí, zmizel s polovinou majetku!

Můj čas na kafíčko

Po prvním nepovedeném manželství si Michèle Mercier příliš nepomohla.

Před filmovou kamerou jako krásná Angelika dobývala Michèle Mercier (82) muže v romantických příbězích. V soukromém životě takové štěstí neměla a přicházela nejen o iluze, ale i o peníze!

Kromě Nového roku přivítali rodiče Michèle Mercier také přírůstek do rodiny. První den roku 1939 ale neměli tušení, jak se do třiceti let stane malá Jocelyne Yvinne Renéé - jak znělo její rodné jméno - slavnou a kolik mužských srdcí uchvátí v kinech po celé Evropě. Její srdce ale zůstávalo většinou zlomené a oklamané.

Musela si obarvit vlasy

Snem malé Michèle bylo stát se baletkou a také si za tím šla. Zkoušela i herectví a o její kariéře rozhodla náhoda. Do lékárny, kterou vlastnili rodiče budoucí Angeliky, přišel režisér Denis de La Patellière (+92). Hezká sedmnáctiletá dívka ho zaujala a nabídl jí roli ve svém filmu.

Ta samozřejmě přijala. Změnila si své původní křestní jméno na Michèle podle své malé sestřičky, která v pěti letech zemřela na tyfus. Rolí před kamerou přibývalo, většinou se jednalo o

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden