Moje sladké tajemství

Může jim to vydržet?

Jakub je opět zamilovaný, jeho ex Agáta pěkně zuří.

Herecký pár Sara Sandeva (24) a Jakub Prachař (38) se do sebe zamiloval při natáčení seriálu Dvojka na zabití. Už tehdy mohl herec poznat, že má vedle sebe ambiciózní osobu. S čím ale nepočítal?

Soukromí si většinou střeží jako oko v hlavě, přece jen ale zvítězily emoce a Sara Sandeva (24) na sociálních sítích ukázala fotku z dovolené. S Jakubem Prachařem (38) vyrazili do Řecka a zamilovaná herečka přidala popisek „Foceno láskou“.

Na tiskové konferenci Primy předvedli žhavou líbačku.

Ani na dovolené ale nezvolnila v pracovním nasazení a pilně se učila scénář. Na to Prachař není zvyklý, když s někým je, chce mít plnou pozornost. Sandeva je na začátku kariéry, a tak se hodně snaží. Natáčela seriál v Srbsku, pracuje v restauraci svých rodičů a nějaký čas žila v zahraničí. Nebude se cítit vedle Prachaře svázaná?

Sara se i díky vztahu s Prachařem může proslavit.

Vztahy na dálku se jí v minulosti nevyplatily. Randila například se zpěvákem Adamem Mišíkem (24) a hned se dvěma fotbalisty Václavem Černým (24) a Janem Sýkorou (27). Nebude jí nakonec Česko malé? Prachař má svoji práci tady a těžko by začínal na prahu čtyřicítky jinde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden