Moje šťastná hvězda

Muže má omotaného kolem prstu

Moje šťastná hvězda

Leckdo by řekl, že je Jiří Langmajer pořádný podpantoflák a Adéla Gondíková ho drží pěkně zkrátka. Jak to ve skutečnosti slavný pár má?

Ještě před pár lety byla ADÉLA GONDÍKOVÁ (48) jen uzlíček nervů. Nyní je z ní sebevědomá žena, která se nebojí prosadit. Může za to její manžel JIŘÍ LANGMAJER (55), který pro ni udělá první poslední?

Jsou spolu už pěknou řádku let, přesto se ale stále najde spousta lidí, kteří nevěří tomu, jak to může křehké Adéle Gondíkové (48) a kdysi divokému Jiřímu Langmajerovi (55) tak moc klapat.

Jak se ale zdá, tajemství jejich vztahu tkví hlavně v tom, že si své role zjevně úplně prohodili. Ne snad, že by byla herečka z 1. MISE a moderátorka pořadu Můj muž to dokáže divoká a naháněla jednoho muže za druhým, otěže nad jejich vztahem ale očividně přebrala ona. Jak se s tím ale slavný „Langoš“ vyrovnává?

Sebevědomím nikdy moc neoplývala

Ačkoli na první pohled působí Adéla jako suverénka, která se nikdy nezalekne žádné výzvy, ve skutečnosti

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden