Můj kousek štěstí

Může se po letech opravdu změnit?

Martin Zounar (48)

Herec Martin Zounar (48) je v posledních dnech jako vyměněný! Před nedávnem se totiž vrátil ze společné dovolené v rakouských Alpách, kde si po delší době užíval spolu se svou dcerkou Claudií (7) a její maminkou a svou životní láskou, produkční Simonou Brdličkovou (39).
„ Zažívám teď neskutečně krásné období. Všechno mi klape a jsem vážně šťastný,“ sdělil představitel nesympatického doktora Boba Švarce ze seriálu Ordinace v růžové zahradě s tím, že všechno zlé je snad konečně pryč.„ Jsem rád, že z problémů, které jsem měl, jsem se dokázal vyhrabat. Pomohla mi s tím Síma a lidé, kteří do mého života patří,“ říká dále Zounar, jehož změny jsou znát i na jeho vizáži.

Chce mít další dítě

Zounar má však za sebou poměrně temnou minulost. O jeho oblibě v pití alkoholu ví snad celý národ, je proto velmi těžké se ze svého stínu vymanit. A právě kvůli pití ho po mnoha marných pokusech opustila i jeho partnerka s dcerou a Zounarovi zůstali jen psi, které si začal hýčkat místo lidí. Jako otec však funguje po celou dobu doslova ukázkově, snad i proto se mu rozhodla dát životní láska Simona ještě jednu šanci. Společná dovolená s lyžovačkou svědčí o tom, že by se snad slavný pár mohl dát opět dohromady a vytvořit tak pro svou dceru konečně kompletní a stabilní rodinu. Zounar se dokonce netají ani tím, že by byl nejštastnější, kdyby ke Claudince, která začala loni chodit do první třídy, přibylo ještě další děťátko. Může mu však Brdličková skutečně věřit? A nejde na to představitel Boba Švarce, stejně jako v nováckém seriálu, až příliš zbrkle?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden