Moje šťastná hvězda

Muže svých snů našla, až když v to už nedoufala

Moje šťastná hvězda

Díky své prořízlé puse a vzhledu dračice si užila bohatou kariéru, ale v soukromém životě si prošla několika dramatickými událostmi.

Toho pravého poznala až po pětatřicítce. ILONA CSÁKOVÁ (50) se během svého života potýkala s mnoha problémy, ale na svůj rodinný život si nemůže stěžovat. Dostala od života vše, co si přála. Stala se úspěšnou zpěvačkou a našla svého prince na bílém koni.

Původně nechtěla vůbec z Prahy odejít, ale když se zamilovala, neváhala ani vteřinu a odstěhovala se s milovaným mužem do Brna. Tady také Ilona Csáková (50) žije dodnes, přestože nevěřila tomu, že by se jí v této moravské metropoli mohlo vůbec někdy líbit.

Nabídku málem nepřijala

Vždycky si přála být úspěšnou zpěvačkou, které budou psát fanoušci a fanynky, jak moc si toho, co dělá, váží. To se jí splnilo relativně brzy. Jejím prvním profesionálním agmažmá bylo působení v kapele Laura a její tygři.

Stačilo ale málo a v kapele by nebyla. Zpěvačka přiznala, že když o Lauře a jejích tygrech slyšela úplně poprvé,

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden