Moje šťastná hvězda

Může za její věčné mládí nová láska?

SABINĚ LAURINOVÉ (50) by mohly závidět i o mnoho let mladší ženy. Stojí za jejím dokonalým vzhledem láska, nebo chirurgické zákroky?


Momentálně Sabina Laurinová (50) září v seriálu ZOO, ale za svůj život odehrála již nespočet filmových, televizních a divadelních rolí a i nadále patří mezi naše nejvyhledávanější herečky.


A ačkoli jsou dávno pryč doby, kdy hrála princezny v pohádkách, půvab a šarm neztratila. Mnozí se ale domnívají, že za to nemohou jen dobré geny, ale hlavně láska, kterou má už delší dobu tajit!


Hlavní je pozitivní myšlení


Zatímco některé ženy v jejím věku se nedokážou s přibývajícími lety tak lehce smířit, herečka to má přesně naopak. Snad s každým dalším rokem má víc energie. Sama říká, že za to může hlavně pozitivní myšlení, její dcery Valentýna (20) a Maja (14) a také to, že si na sebe už umí udělat chvilku čas. A zjevně i dokonale utajovaný partner.


S úspěšným stomatologem má dceru Maju.

Má to srovnané

Není žádným tajemstvím, že se Laurinové na poli lásky nikdy moc nedařilo. V minulosti jí nevyšly vztahy například se zpěvákem Josefem Vojtkem (57), stomatologem Karlem Kameníkem (66) či hercem Michalem Dlouhým (54). V poslední době však o tom, jestli je po jejím boku nová láska, vytrvale mlží.

A zjevně se není čemu divit. Každý její vztah se pokaždé ocitl pod drobnohledem veřejnosti, proč by se tedy měla nyní někým chlubit, zvlášť pokud je spokojená.

Nechce se k ničemu vyjadřovat

Spekulovalo se, že randí s jistým zámožným podnikatelem, několikrát padla slova také o jejích kolezích, ona sama se ale k těmto věcem nechce vyjadřovat. Nezapomíná ale vždy dodat, že je šťastná. Ať je to, jak chce, hlavní určitě je, že je spokojená.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden