Moje šťastná hvězda

Může za jejich rozchod nevěra?

Zatímco prý MONICE BAGÁROVÉ (27) žádné nabídky na rande nechodí, její expartner  MAKHMUD MURADOV (31) je na tom právě naopak...


Krátce poté, co Monika Bagárová (27) oznámila skrze sociální sítě, že už s Makhmudem Muradovem (31) netvoří pár, vyrojily se spekulace, proč se mladá rodina tak náhle rozpadla.


Některé mluví o tom, že měl být úspěšný zápasník zpěvačce nevěrný, nebo že má dokonce prý v rodném Uzbekistánu utajovaného potomka. Co je na tom pravdy? Opravdu Muradov své partnerce lhal a podvedl ji? 


Dováděl s milenkami?


Nejednou se prý novinářům doneslo, že se měl zápasník v centru Prahy objevovat po boku různých mladých a atraktivních žen. Šlo prý o romantické večeře, dovádění v bazénu nebo v sauně. Mělo se tak dít údajně už v době, kdy se partnerům narodila dcera Ruminka (1).


Mazlení s Monikou už asi Muradova přestalo bavit.

Byla prý jen otázka času, kdy se podobná svědectví dostanou k Monice Bagárové. Byla právě tohle ta poslední kapka, která ji přiměla ukončit vztah s otcem své dcery? Zpěvačka nikdy neskrývala, že je pro ni rodina vším, a nejspíš by byla ochotná odpustit partnerovi cokoli.

Je tak zřejmé, že za jejich rozchodem musel být opravdu vážný problém. Že by ale šlo o nevěru, nebo dokonce o dítě s milenkou, to zápasník rezolutně odmítá. 

Fanynky po něm šílejí 

„Důvodů pro rozchod bylo víc. Ale novou holku nebo miminko, jak někteří píšou nebo říkají, nemám,“ tvrdí Muradov, který prý nemá na nic podobného ani myšlenky.

Navzdory stále častějšímu odloučení byla prý Bagárová přesvědčená, že jejich vztah odolá všem nástrahám, vyjma zřejmě jediné – a tou jsou ženy.

Přiznala totiž, že je o jejího partnera velký zájem a že jeho fanynkám příliš nevěří. „Za ženy ale ruku do ohně určitě nedám, že by nepsaly Machovi. Jim je úplně jedno, že má ženskou a dítě,“ uvedla nedávno zpěvačka s tím, že muži se v tomto ohledu umějí držet na uzdě.

Ať už za rozchodem stálo cokoli, nezbývá než doufat, že se to podepíše co nejméně na jejich malé dceři. Ta je totiž momentálně tím nejdůležitějším, co v životě oba mají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden