Moje sladké tajemství

Může za jejich rozchod skandální kniha?

Herečka Veronika Žilková (60) byla vždy až překvapivě upřímná, když došlo na její soukromí. Když si k šedesátinám nadělila skandální autobiografii, byla to prý poslední kapka pro stále ještě manžela Martina Stropnického (65).

K dyž herečka Veronika Žilková (60) oznámila, že se její manžel Martin Stropnický (65) zakoukal do jiné ženy a že se nejedná o žádnou banální aférku, ale dlouhodobý poměr, byla česká veřejnost doslova v šoku. Ti dva totiž dlouho vypadali jako ideální pár. A to si myslela možná i Veronika.

On noblesní elegán, ona dračice. Protiklady se už zjevně nepřitahují.

Raději utekla do divadla
Prožili spolu velkou lásku i tragické chvíle, když ztratili syna Melichara, který se narodil s vrozenou brániční kýlou. Byl to právě Stropnický, opravdový chlap do nepohody, který byl se synem v nemocnici až do konce.

Žilková později sama přiznala, že u synkovy smrti nedokázala být a raději utekla do divadla k práci, která jí alespoň na chvilku poskytla pevnou půdu pod nohama.Stále ale doufala, že se stane zázrak. Ten nepřišel. Melichar zemřel, když mu bylo pouhých osm měsíců.

Právě tehdy Žilková pochopila, že je její manžel silnější než ona. I proto si ho za odměnu vzala. A čepýřila se i tak trochu, že má doma velvyslance. Jenže právě jeho diplomatická mise zlomila vaz jejímu manželství.

Užívá si se svou novou láskou
Martin je už čtyři roky velvyslancem v Izraeli. Zpočátku tam Veronika a jejich dcera Kordula (16) byly s ním. Pak ale přišel Covid a Veronika odcestovala zpět do Česka, kde se starala o maminku. Činorodá herečka během této doby napsala kontroverzní knihu, kde popsala, s kým vším měla poměr.

Jistě je ženou s velkým srdcem, pomáhá slabším. Ale její trošku divočejší chování úplně nezapadá do etikety, jíž by se žena velvyslance měla držet. Vydání knihy tak prý bylo posledním hřebíčkem do rakve manželství, které prý mělo problémy.

Ostatně Žilková řekla, že po společné rodinné dovolené Kordula naznačila, že se jí zdálo, že se s nimi tatínek loučí. Žilková pronesla, že ona žádost o rozvod nepodá. Tak to udělal Martin před pár týdny sám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden