Moje sladké tajemství

Může za krach jejich vztahu někdo třetí?

Moje sladké tajemství

Fanoušci věřili, že to je velká láska, mnozí si tím tak jistí nebyli. A prý ani Bára.

Dvě seriálové hvězdy, které milujeme, se daly dohromady! V létě minulého roku zaplesala srdce fanoušků Slunečné a Ordinace, když to Bára Jánová (32) a Ladislav Ondřej (30) dali dohromady. Jenže přišla zima a vztah ochladl...

Herečka Barbora Jánová (32) a její mladší kolega Ladislav Ondřej (33) ještě nedávno vypadali zamilovaní až po uši. Nikdo netušil, že by bylo něco v nepořádku. Pak ale Bára začátkem roku odletěla do Dominikánské republiky jako účastnice reality show Survivor, a když se po prohře vrátila, mimoděk oznámila, že je konec i vztahu.

Přitom ještě v prosinci se nemohla dočkat toho, až společně oslaví první společné Vánoce, které se ale nakonec ukázaly být i těmi

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden