Můj kousek štěstí

Může za samotou Markéty Plánkové děsivá vzpomínka?

Být sama, nebo riskovat další zklamání? Zásadní otázka, jež ji očividně do další náruče nežene...

Tak krásná, a tak osamělá... Už více než rok uplynul od rozvodu s bývalým reportérem Danielem Častvajem (49) a herečka ze seriálu Jedna rodina je podle všeho stále sama.

Důvody, proč k sobě novou lásku nepustí, však podle některých informací sahají do vzdálené minulosti. Před lety se během natáčení seriálu Rodinná pouta zamilovala do ženatého Romana Štolpy (59), herec však své problémy často utápěl na dně sklenky a nakonec Markétu Plánkovou opustil, ačkoliv s ním byla těhotná.

Herečce zůstalo asi příliš mnoho zlých vzpomínek na to, aby mohla snadno navazovat vztahy s dalšími muži. Samozřejmě se nabízí otázka, jak tedy mohl vztah s Častvajem vydržet třináct let.

Odpověď je podle mnohých snadná – bývalý reportér s ní netrávil příliš mnoho času a když už, tak k sobě měli spíš kamarádský vztah. Po rozvodu najednou mohla po dlouhé době stát tváří v tvář strachům, které si myslela, že jsou dávno za ní.

Hodně jejích kolegů i fanoušků by jí přálo, aby konečně našla štěstí v podobě nové lásky, může to však být složité. Jestli v ní opravdu je nějaký strach z toho, že jí ublíží další muž, každé případné seznámení může dopadnout špatně. A krásné herečce by se vlastně nemohl nikdo divit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden