Moje šťastná hvězda komerční sdělení

Muzeum fantastických iluzí

Fascinující svět optických klamů s více než 150 interaktivními a hlavně zábavnými exponáty.

To vše si můžete užít v největším muzeu trikových iluzí v Praze. A věřte, že perfektní zábavu si tu užije opravdu každý bez rozdílu věku. Vydejte se za jedinečným zážitkem do nejzábavnějšího českého muzea. Pořídíte si fakt legrační fotky a videa. “Je to svět neskutečných optických klamů, kde se stanete součástí strhující expozice fantastických optických klamů a velkoformátových trikových obrazů. Dýchne zde na vás kouzlo starých časů a dozvíte se zajímavá tajemství optických iluzí.

Návštěvníkům se líbí, že je to muzeum, kde si můžete na vše sáhnou a vyzkoušet si, jak optické klamy fungují”, říká nejznámější český kouzelník a majitel muzea Pavel Kožíšek.

Splňte si odvěký lidský sen o létání, uprchněte společně s Mozartem ze slavného obrazu, proleťte se jako čarodějnice na koštěti, vyzkoušejte mučírnu kata Mydláře nebo vyskočte z letadla bez padáku. Císař Karel IV. vás pasuje do šlechtického stavu, před jeho Karlštejnem se proměníte zpátky v malé miminko nebo pozor, ať nespadnete do Vltavy z propadlého Karlova mostu!

Projděte se po ochozu pražského orloje, nechte se Švejkem zavřít jako trpaslík do pivní sklenice nebo otevřete císařský trezor a staňte se boháčem! Udělejte si fotku v zajetí obří chobotnice nebo jako trosečník legendárního Titanicu. Vyzkoušejte kouzelnou židli nebo magickou místnost, která vás promění v trpaslíka nebo obra.

Nechte se kouzelníkem vystřelit z děla nebo levitujte ve vzduchu. Vaše hlava se náhle ocitne na stole nebo si na vás pochutná King Kong. Alchymista Edward Kelley vás kouzlem uvězní ve své středověké laboratoři a dinosaurus vás ve svých pařátech odnese do hnízda.

Nechte se překvapit, čím vás pobaví Charlie Chaplin nebo Albert Einstein. Uvidíte také opravdový úsměv Mony Lisy – nikoli ten z obrazu. Projdete se hlavou dolů po stropě místnosti, proměníte se v primabalerínu, uvidíte svůj skutečný obraz v zrcadle, stanete se nejkrásnějším člověkem na světě a zažijete mnohé další.

Muzeum fantastických iluzí je úžasné místo pro děti a dospělé, kde nebudete věřit vlastním očím! Muzeum, které je svým provedením zcela originální a odlišné od všeho, co bylo dosud nejen v České republice k vidění, má ideální polohu v centru Prahy ve Vodičkově ulici.

Více o muzeu na www.muzeumfantastickychiluzi.cz

Přejeme hezkou zábavu!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden