Moje šťastná hvězda

Muži ji stále opouštějí

Když herečka KATEŘINA KAIRA HRACHOVCOVÁ (46) začala randit s PETREM VONDRÁČKEM (44), nikdo nevěřil, že to vydrží.

Dnes patří herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (46) mezi sexbomby českého showbyznysu. Na začátcích své kariéry byla spíš takovou šedou myškou ze seriálu Život na zámku, která o sobě nedávala příliš vědět.

Proto všechny šokovalo, když si začala s moderátorem a muzikantem Petrem Vondráčkem (44). On byl totiž úplný opak. Miloval večírky, noční život a často se vracel domů až nad ránem. Jak se ale říká, protiklady se přitahují, a Kateřině s Petrem to docela klapalo.

Vedle něj zářila

Kateřině bylo tehdy pětadvacet let a celá zářila. Bylo vidět, že je do Petra skutečně zamilovaná. Pár spolu prožil několik krásných let. Jejich okolí jim zpočátku nedávalo moc šancí, ale nakonec si Petrovi kamarádi začali myslet, že by se mohl s Hrachovcovou konečně usadit. Nakonec se ale stal pravý opak.

Hned to s ním skončila

Jednoho dne jejich pohádka skončila. Vondráček měl vždy slabost pro ženskou společnost a údajně mu sláva přerostla přes hlavu. Vrcholem bylo, když Kateřina svého přítele načapala na večírku s jinou ženou. I když do něj byla tehdy zamilovaná až po uši, pořád měla svou hrdost.

Po tomhle incidentu Vondráčka okamžitě opustila a už ho nechtěla nikdy vidět. Nikdo neví, jak dlouho ji Petr podváděl a jestli byla dotyčná žena jeho jedinou milenkou. Hrachovcová si po rozchodu s Vondráčkem zkrátila vlasy a byla připravená začít novou životní etapu.

Po čase se vdala za veterináře Jana Herčíka (63). Ten ji však po čtrnácti letech také opustil. Zamiloval se do ekonomky Veroniky, která pravidelně docházela se svým psem do jeho ordinace. Teď je Kateřina oficiálně sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden