Můj čas na kafíčko

Muži krásnou Janu Šulcovou milovali, ale také jí ubližovali!

Můj čas na kafíčko

S Oldřichem Víznerem se nevyhledávají, ale ani se vzájemně nevyhýbají.

Herečka Jana Šulcová (74) zažila v životě úspěchy i partnerské štěstí, ale také období, kdy si s ní osud něpěkně pohrával. Jak o sobě ale prohlásila, jako správný Vodnář je po pádu na zem vždy stokrát silnější.

S problémy v partnerských vztazích se Jana Šulcová (74) setkala už jako malá. Ne přímo na sobě, ale zprostředkovaně. Viděla, že mezi rodiči to neklape. Otec si našel jinou ženu, od rodiny ale neodešel. „Neměl kam,“ vzpomínala. „A to bylo ještě horší. Doma se pak tvářil kysele.

Pořád měl takový naštvaný výraz. Najednou ten táta, který mě bral v neděli na procházku, začal uhýbat mým očím. Nechápala jsem to. Bylo mi z toho úzko.“ Ví, že to poznamenalo

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden