Moje šťastná hvězda

Muži Nálepkovou ničí, snů o lásce se ale nevzdává

Chlapi jsou jejím údělem

Zpěvačka a herečka SVĚTLANA NÁLEPKOVÁ (60) žije na plný plyn. V životě ji potkalo snad už všechno. Krásné momenty, ale i chvíle, kdy si musela sáhnout na samé dno..

Pamětníci si jistě vzpomenou na její účinkování v pantomimické skupině Mimtrio, kde vystupovala se svým tehdejším manželem MICHALEM NESVADBOU (58) a VÁCLAVEM UPÍREM KREJČÍM (60). Po rozpadu Mimtria se osamostatnila a začala hrát pro děti, hostovala v divadelní skupině JOSEFA DVOŘÁKA (74) a zazářila v roli Josefiny v muzikálu Má férová Josefína. Z manželství s Michalem Nesvadbou se jí narodila dcera PEPINA (27), která se stala alfou a omegou jejího života. Nesvadba si dítě příliš neužil, s Nálepkovou se rozvedl, když byly její dceři pouhé dva roky a důvodem byl jiný muž, který vstoupil herečce do života. Ještě jednou se provdala za japanologa MARTINA VAČKÁŘE (69), ani toto manželství nevydrželo a její další bouřlivé osobní vztahy se veřejně přetřásaly a dosud přetřásají na veřejnosti. Co se týká mužů, dočkala se dokonce titulu mistryně republiky ve smůle na chlapy.

S otcem svého jediného dítěte má skvělé vztahy.

Lásky plné trápení

Světlana si své skutečně užila. Kromě dvou nepovedených manželství narazila na potenciálního sponzora svého CD. Netrvalo dlouho a z pracovního vztahu byla na světě láska s velkým L. Opojení však trvalo pouhého půl roku. Tolik herečka potřebovala, aby pochopila, že nemá před sebou oddaného partnera, ale hochštaplera, který ji přivedl do dluhů, z kterých se dlouho nemohla vzpamatovat. Když vzpomíná na toto období svého života, nemůže pochopit, že při svých zkušenostech, vzdělání a rozhledu se jí vůbec mohlo něco takového stát.
Říká, že DAVID RADIMĚŘSKÝ (42) ji zblbnul tak, že si dokonce chtěla sáhnout na život. Mohlo ji varovat, že byl její o mnoho let mladší milenec odsouzený za finanční podvod, a dokonce si nějaký čas pobyl ve vězení. Svou chystanou desku Láska se vrací si nakonec zaplatila sama. Nálepková ze svého milostného poblouznění ke gigolovi už dávno vystřízlivěla a dává si prý už na výběr partnerů větší pozor. Přiznává ale, že skomírající vztahy pro ni nejsou. Vždycky prý žila ve vztahu s naplněným citem, což spousta žen kolem ní nezná. „Přežívají v nefungujících manželstvích, mají sice chlapy na celý život, ale je to o ničem. Já nic takového nepoznala,“ uzavírá herečka svůj příběh.

Ani její dceři nevyšlo první manželství.

Jde v matčiných stopách?

Dcera Světlany, nápadně podobná své matce, od dětství miluje koně, kterými se i profesionálně zabývá. Když se Pepina narychlo vdávala, byla těhotná a věřila ve svou šťastnou budoucnost. Ta se jí však po boku pohledného MICHALA VAŠKA (44) z Ostravy, zadluženého provozovatele baru v nechvalně známé Stodolní ulici, na kterého byla dokonce uvalená exekuce, nevydařila. Malý MÍŠA (3) tak rozvodem přišel o tatínka. Ostatně Pepina sama, už v době, kdy chystala opulentní svatbu a kupovala prstýnky, asi tušila, že ji nečeká právě klidné manželství. Tenkrát se nechala slyšet, že jsou oba dominantní osobnosti a mají tendence prosazovat svoje názory. Svůj názor zřejmě prosadila velmi jasně i herečka, protože dceru donutila k rozvodu. Je možné, že stála i za kandidaturou Josefiny do městského zastupitelstva v Berouně, která se však také nezdařila. Pepina ale nezůstala sama. Vcelku čiperně si ve velmi krátké době našla náhradu tu v movitém Francouzovi, aby se po něm velice rychle zapletla s několika syny slavných mužů. Například s KARLEM ŠTĚDRÝM juniorem (30) nebo se synem LADISLAVA ŠTAIDLA (71) JANEM (39). Snad nebude ve vztahu k mužům kráče ve stopách své mámy.

Vino- Nejen po stopach Leonarda da Vinci

Dobrodružka v Malém Tibetu

Před časem Nálepkovou, která je povahou cestovatelka a má ráda dobrodružství, zaujala výzva organizace Brontosauři, kteří v Mulbekhu budovali školu a internát pro 180 dětí. Herečka se přihlásila a do Malého Tibetu skutečně odjela, aby učila tamní děti základům herectví.
Zvláštní atmosféra tohoto kousku země je pohltila a už nepustila. Při své druhé cestě dokonce absolvovala duchovní cvičení na úpatí šestitisícovky Stok Kangri. „Ten zážitek prověří sílu člověka,“ říká. Nálepkovou zkrátka pobyty v Himálaji prý posunuly kamsi dál.

Budoucnost neřeší

Herečka dělá všechno proto, aby obelstila svůj věk. Cvičí, drží diety, zarputile vzdoruje přibývajícím rokům a daří se jí to. Chce vypadat hezky nejen pro svůj dobrý pocit, ale i pro svého stávajícího přítele. Bydlí ve svém domě, který je důkazem její cílevědomosti a pracovitosti. Zdá se, že se cítí relativně spokojená. Že by konečně překonala svou příslovečnou smůlu na muže? „Mladší, starší, stejně starý, to je jedno. Mužský jsou si vždycky podobní,“ komentuje opačné pohlaví herečka. „Po všech peripetiích už nic neplánuji. Beru, že je to teď, a co bude za týden nebo za pět let, neřeším,“ uzavírá Světlana.

Cestování do nebezpečných oblastí ji zřejmě zocelilo, takže lapálie s muži ji nerozhází.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden