Můj kousek štěstí

Muži po ní šílí, partner žárlí

Je zvyklá na pozornost zajímavých mužů, ale to se jejímu nelíbí!

Zdaleka ne každý muž je natolik klidný a vyrovnaný, aby dokázal setrvávat po boku Olgy Menzelové (44). Odvážlivec, který si na to troufne, potřebuje ohromnou dávku sebeovládání.

Chlapi po ní jdou jako vosy po jahodové marmeládě. Ukázalo se to mimo jiné také na Festivalu Jiřího Menzela, kde se jeho vdova slunila v přízni mužů. Přítomní pánové ji obléhali, divže se o ni nepoprali, fotografovali se s ní, ostošest koketovali a všelijak se o ni přetahovali.

„Jsem velmi nervózní, je tu mnoho lidí, které jsem dlouho neviděla,“ nechala se slyšet Olga Menzelová (44), půvabná jako vždy. Fotografovala se s maďarským hercem Jánosem Bánem (66), objímal ji Václav Vydra (66), další chlapík, bývalý diplomat, se dokonce dožadoval polibku.

Hlídat Olgu

No ale to už ruply nervy egyptologovi Miroslavu Bártovi (52), Olžinu nynějšímu partnerovi. „Musel přihlížet obrovskému zájmu a komplimentům jeho milé, což mu rozhodně nebylo po chuti a nevybíravým gestem dával najevo, jak je mu to nepříjemné,“ uvedl jeden z přítomných.

Tatínek Olžina nejmladšího syna Alberta (2) se zřejmě dostal někam až za hranice svého sebeovládání. Ale cožpak se mu lze divit? Hlídat a uhlídat Olgu může být stejně těžké jako střežit jediné zlaté jablko na jabloni, o níž vypráví pohádka Pták Ohnivák a liška Ryška.

Hlavně nežárlit

Dlužno připomenout, že krásná producentka porodila první dítě, dceru Annu Karolínu (13) režiséru Jaroslavu Brabcovi (67), ač byla v té době provdaná za Jiřího Menzela (†82). Teprve druhá dcera, Eva Marie (7), byla skutečně jeho.

Avšak ještě za manželova života si pořídila s egyptologem Bártou syna Alberta, toho porodila na Mallorce, odkud ho pašovala v autě. Co bude dál, a plánuje-li tato spanilá plavovláska být opět maminkou a porodit další milované děťátko, to je ve hvězdách.

Navíc muži si musejí uvědomit hlavně jedno. Každý její eventuální partner se musí do budoucna obrnit trpělivostí a hlavně – nežárlit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden