Moje šťastná hvězda

Mysleli si, že se líbá s Vašutem

Temperamentní herečka Petra Nesvačilová (36) se konečně pochlubila novým chlapem.


Už dlouho se spekulovalo o důvodech, proč je pořád sama, když se o ni kolegové herci jen perou. Herečka ovšem prozradila, že si příliš nevěří a sebevědomí jí nepřidává ani to, že ji muži mají spíš jako ozdobu, než aby ji brali vážně. Přitom Nesvačilová je ženou nejenom velmi zručnou, která si se vším poradí, ale ani nezkazí žádnou zábavu.


Kdo si z ní vystřelil?


Teď to ale vypadá, že konečně našla toho pravého. To, že je zadaná, dala najevo  prostřednictvím fotografie, kterou vystavila na svých sociálních sítích. Zachycuje vášnivý polibek mezi ní a jejím partnerem Tomášem.


Příliš  toho o něm ale neprozradila, proto je známo jen to, že není z umělecké branže. Herečka ihned sklidila spousty gratulací a přání. Snad jen její kolega Jiří Mádl (35) si z ní udělal legraci, když jí pod fotku  neomaleně napsal otázku, kdo to jako má zase být.


Někdo dokonce tipoval, že se líbá s hercem Markem Vašutem (62). To pobavilo i samotnou Petru. O charismatického herce samozřejmě nejde. Ačkoli jistá podoba mezi nimi se skutečně zapřít nedá. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden