Moje šťastná hvězda

Myslí Miroslav Etzler stále víc na Postlerovou?

Dlouhodobě šťastně zadaný herec ze seriálů Ultimátum či Polda Miroslav Etzler (57) je sice momentálně zadaný a žije ve společné domácnosti s partnerkou Helenou Bartalašovou (40).


Ani to ho ale čas od času nezastaví nepřipomenout si svou bouřlivou minulost. Nedávno se díky společné hře Třináct u stolu  setkal se svou bývalou láskou Simonou Postlerovou (58). „Pro mě to znamená, když mám tady vedle Simonku, setkání s idolem mého dětství,“ rozzářil  se herec.


Přiznal ale, že nebyl sám, kdo ji v té době miloval, prý do ní byl zamilovaný snad každý herec, který s ní kdy přišel do styku. Těžko říct, jak na jeho slova o dávných citech asi reaguje jeho současná partnerka.


Je herečce velkou oporou.

Mnoha ženám zlomil srdce

Před tou je sice Etzler za svatouška a zdá se, že je jí i věrný, ale jen těžko tomu po tom všem, co v minulosti se ženami předvedl, věřit. Své zkušenosti s ním má třeba herečka Zuzana Bydžovská (61). Ta od té doby, co ji opustil, úplně zanevřela na lásku a mužům už nechce uvěřit.

Rozchod s ním hodně zdrtil ale i Vilmu Cibulkovou (59). Snad tak něco poobného nepotká i Bartalošovou. Ta je ale zatím velmi prozíravá, protože si ho nechce za žádných okolností vzít. Asi chce být pořád tou, kterou musí dobývat, a to je dobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden