Můj kousek štěstí

Myslí na sebe nebo na děti?

Taková to byla velká láska. Zase. A takový to vzalo rychlý konec. Zase! Ještě v únoru Agáta Hanychová pěla ódy na to, jakého našla úžasného partnera, a vypadalo to, že by jí to s pohledným truhlářem Adamem Raiterem (32) mohlo i nějakou dobu vydržet.

Nakonec ale tenhle další Agátin pokus o vztah trval jen pár měsíců. Stihli si nafotit pár zamilovaných fotek, koupili si karavan a... byl konec. Sečteno podtrženo, modelka zůstala opět sama se svými dvěma dětmi a navrch novým „obytňákem“. Gratulujeme a posíláme písničku!

Babička, herečka Veronika Žilková má zřejmě i v otázce vztahů její dcery pouze poradní hlas.

Děti, raději se připoutejte!

Všechny její vztahy připomínají divokou horskou dráhu, která má hodně výkyvů a zvratů, ale vystoupíte si z ní dříve, než se vůbec pořádně rozjedete. Těžko říct, jestli Hanychovou tahle jízda baví, ale možná by se měla zamyslet nad tím, že na téhle pouti není sama.

Z nevydařeného vztahu s hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou (36) má desetiletého syna Kryšpína. Který s maminkou zažil už tolik partnerů, že se mu na to pomalu bude hodit velká násobilka.

Tu může postupně naučit i svou mladší sestřičku Miu, dceru Jakuba Prachaře (37), která si ve svých teprve třech letech také zvykala už na pěkný zástup náhradních tatínků. Vždyť jen za poslední rok maminka vystřídala nejméně čtyři. Bohužel nevyhovovali! Dětem? Mamince?!

Každou chvíli nový chlap

Kryšpín a Mia si zažili své, už když se Agáta rozcházela s jejich pravými otci. V klidu to rozhodně neprobíhalo ani v jednom případě. Děti vše silně vnímají a na malou dětskou dušičku toho tak už musí být opravdu dost.

Navíc, když se ještě se musí několikrát do roka seznamovat se stále novými „strýčky“, které si jejich maminka vodí domů. Té jde evidentně především o to, aby nezůstala dlouho sama, a tak stále dál a dál bude hledat toho pravého. Jak se to podepíše na psychice jejích dětí, už je pro ni zřejmě vedlejší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden