Moje šťastná hvězda

Myslí na svou bývalou?

Herečka se nechala slyšet, že Polívku stále miluje! Dají to po letech dohromady?

Třetí manželství BOLKA POLÍVKY (72) asi není tak šťastné, jak se zdá. Herec prý čím dál častěji myslí na bývalou ženu CHANTAL POULLAIN (65).


Na konci února to budou už dva roky, co se Bolek Polívka (72) potřetí oženil. Po čtyřiadvaceti letech vztahu si vzal svou partnerku Marcelu (51), s níž má tři děti, Marianu (12), Jana (16)Františka Antonína (13).


Manželka Marcela prý herce vychovává a často peskuje.

Proslýchá se, že se herec do svatby dvakrát nehrnul a měla to být právě Marcela, která ho do sňatku prý dotlačila. Logicky se tak nabízí otázka, proč se Polívka nechtěl ženit.  Bylo to snad proto, že stále tajně myslí na svou bývalou ženu Chantal Poullain (65)?

Jejich vztah byl údajně velmi intenzivní a Chantal nikdy neskrývala, že rozvodu se zásadním mužem svého života dodnes hluboce lituje.  Nedávno navíc přiznala, že Polívku i po letech stále miluje. Spojuje tak nakonec bývalé manžele víc než jen přátelství a dospělý syn Vladimír (32)?

Prošli si mnoha zkouškami

Asi nikdo nepochybuje o tom, že pohledná Marcela to s Bolkem  neměla jednoduché. Není se tak co divit, že manžela často sleduje doslova ostřížím zrakem. Překonala chvíle, kdy Polívka zadlužil rodinu kvůli potížím s farmou, a dlouho přihlížela tomu, jak její muž holduje alkoholu.

Tiše prý skřípala zuby, přesto s hercem zůstala. Jejich vztah je ale po letech spíš než romantickou pohádkou tvrdou všední realitou, s níž se bohémský Polívka vyrovnává jen stěží.

Manželka prý herce vychovává a často peskuje, on už ale údajně rezignoval a jen tiše trpí, aby byl doma klid. Jakmile ale dostane šanci, pustí své emoce ven na nějakém večírku a upustí páru. A to se pak dějí věci.

Jak by se asi syn Vladimír tvářil na to, kdyby se rodiče dali dohromady?

Stále je to k sobě táhne

Není to tak dávno, co se Polívka rozněžnil a zavzpomínal na svou bývalou ženu Chantal Poullain. Jejich vztah byl výjimečný a vlastně jím zůstává i nadále.

Je ale opravdu tak nevinný, jak tvrdí? Ačkoli se o Marcele Polívkové mluví jako o velice žárlivé ženě, nebrání to jejímu muži ve vřelých objetích na veřejnosti s Chantal. Mnohdy se zdá jako by jejich vztah nikdy neskončil.

„Odjakživa mě fascinoval.  Je neuvěřitelně chytrý. Pořád ho svým způsobem miluju,“ šokovala svou upřímností herečka, která hluboce lituje, že se s mužem rozvedla. Chemie mezi nimi ale stále funguje a přitahují se jako magnet.

Poullain dokonce koupila dům nedaleko Polívkových a mohou se tak s s bývalým partnerem vídat ještě častěji. Možná by si měla Marcela svého muže lépe hlídat, aby jí za bývalou manželkou neutíkal a jednou tam třeba nezůstal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden