Moje sladké tajemství

Myslí stále na Pomejeho?

Má u sebe stále společné fotky a vzpomíná na Jirku.

Stále půvabná Michaela Kuklová (53) si v životě prožila své. Nelehké období začalo, když se její bývalý muž Jiří Pomeje (†54) zadlužil filmem Andělská tvář. I když se dvojice rozvedla, tíha dluhů spadla i na křehkou Míšu, která se bála, že ohrozí i svoji rodinu.

Možná i proto se později ozvala zákeřná rakovina. Následovala série milostných zklamání, štěstí se na ni akorát usmálo v podobě synka Romana (12). I když Míša s jeho tatínkem nežije a dnes ani nemá oficiálního partnera, nezoufá si. Naopak.

Jiří byl velký pohádkář, ale Míša o něm neřekne křivé slovo.

Proč si na něj teď vzpomněla?

Míša následkem rakoviny přišla o prsa. Letos v létě ale podstoupila plastickou operaci, jejímž výsledkem je zbrusu nové poprsí a o něm se nedávno rozmluvila. „Člověk si prostě zvykne na všechno, takže už to většinu času vůbec nevnímám,“ vysvětluje a dodává, že implantáty okamžitě přijala za vlastní. Myslela, že celý ten proces bude mnohem horší.

Byl snad láskou jejího života?

Ač ji od komplikované operace dělí jen několik měsíců, lékaři jí vůbec nic nezakazují. I proto se možná pochlubila na sociální síti fotkami z dovolené na Mallorce, kde vypadala jako mladá dívka. Ještě jedny snímky ale zveřejnila. „Dnes by měl Jirka 57 let. Probírám se fotkami, je jich tolik...,“ uvedla sérii retro snímků právě s Pomejem.

Dlouhé roky, co byli od sebe, o něm nikdy takto nemluvila. Proč až nyní? Navíc je vidět, že vzpomínky zcela nesmazala, to mnoho lidí po rozvodu spálí s fotkami i část své minulosti. Je možné, že Míša, která je momentálně sama, přišla na to, že byl Jiří láskou jejího života?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden