Můj čas na kafíčko

Myslí stále potají na svého kolegu?

Už mnoho let bez stálého partnera a lásky je hvězda seriálu ZOO Sabina Laurinová (50).

Předveším v době, kdy natáčela seriál Sestřičky Modrý kód, se ale spekulovalo o tom, že má blízko ke svému hereckému kolegovi Marku Němcovi (40). S tím v seriálu natočila mnoho milostných scén a někteří televizní diváci nabyli pocitu, že si je snad trénovali i mimo kamery.

Marek Němec (40).

Jen málokdo z nich ale tehdy tušil, že manželství herce s dramaturgyní Johanou asi prochází krizí. O tom, že s ní herec není, se totiž veřejnost dozvěděla až v posledních měsících, a to především poté, co se ve společnosti objevil po boku nové partnerky Petry Hebké.

Vyměnil manželku za milenku

„Je nám spolu krásně,“ prozradil v rozhovoru Marek Němec. Jenže o tom, kdy přesně se rozešel se svou manželkou a kdy dojde k rozvodu, nepromluvil ani slovo. To ale v případě Němce není žádným překvapením.

Když si totiž v roce 2018 bral svoji tehdy dlouholetou partnerku Johanu za manželku, nevěděli o tom ani jeho nejbližší kolegové a sami byli velmi překvapení, když pravda vyšla najevo. Herec si své soukromí střeží jako oko v hlavě a je moc nerad, když cokoli osobního prosákne na veřejnost mezi televizní diváky.

Možná tak o tom, že má novou partnerku, nevěděla ani Sabina Laurinová. A nelze tak vyloučit, že právě stále velmi mladě a perspektivně vypadající herečka byla jednou z žen, které sice o tom, že manželství Němcovi nevychází podle představ, dobře věděly, ale vůbec netušily, jak moc je jejich krize vážná.

O herci vždy nemluvila jako o kolegovi, ale spíš jako o kamarádovi. I proto ji hodně mrzelo, když na čas ze seriálu z nemocničního prostředí odešel. „Tenkrát jsem mu z legrace řekla, že tu na něj počkám,“ prozradila v minulosti a nakonec se dočkala, jelikož se po nějaké době do seriálu opravdu vrátil.

Pokud si ale myslela, že to tehdy bylo i trochu kvůli ní a třeba mezi nimi bude něco víc, bohužel to nevyšlo. Němec totiž skutečně vypadá po boku Petry Hebké mimořádně spokojeně.

A dokonce, ačkoli není kdovíjakým příznivcem sociálních sítí, sdílí i společné zamilované fotky. Tedy je to asi vážnější, než se čekalo. Naděje ale umírá poslední a třeba se Laurinová ještě dočká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden