Můj čas na kafíčko

Na bolest ze ztráty maminky v dětství Martha Elefteriadu nikdy nezapomene!

Můj čas na kafíčko

Za osm let prošly se sestrou celkem pět dětských domovů!

Pěvecké duo Martha a Tena zažilo v 70. letech raketový start kariéry. Sestry, původem z Řecka, to neměly v dětství snadné. Martha Elefteriadu (73), starší z obou sester, trpěla ztrátou matky a pobytem v dětských domovech a ještě stačila dodávat sílu mladší Teně (72).

Krátce po druhé světové válce došlo v Řecku k dalším bojům. Občanská válka vyhnala ze země tisíce uprchlíků, kteří hledali útočiště ve zbytku Evropy. Právě takhle se do tehdejšího Československa dostala i Martha Elefteriadu (73). To jí byly čtyři roky.

Mohly z nich být Maďarky!

Martha má sice v žilách stoprocentní řeckou krev, ale v zemi oliv a rozpáleného slunce se nenarodila. Přišla na svět v době, kdy se její rodiče

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden