Moje šťastná hvězda

Na bolesti konopí

Konopné masti jsou běžně k dostání jak v lékárnách, tak obchodech se speciální výživou. Zkuste účinky této rostliny. Na co všechno se hodí?

Vsaďte na účinky

O této masti se často hovoří v souvislosti s ekzémy, její užití je ale univerzální. Vyrobit si ji můžete doma za pomoci vazelíny či sádla nebo si ji koupit v obchodě. Konopí má protizánětlivé a hojivé účinky, uvolňuje svalové napětí a skvěle působí i proti bolesti.

Poranění kůže

Mast z konopí dokáže zahojit a uklidnit poranění kůže, například oděrky či různá říznutí, dále pak zarostlé nehty či zanícená místa.

Ekzémy

Známá je mast pro své skvělé účinky při léčbě ekzémů. Místo stačí několikrát denně namazat mastí a hydratovat. Konopná mast se také využívá například i při léčbě lupénky. Tam už to chce skutečně pravidelnou péči a vyzkoušet, zda to funguje.

Proti bolesti

Další účinek konopné masti je v její schopnosti tlumit bolest. Takže všechno, co vás bolí, potřete. Použít můžete mast například při revmatických bolestech, na bolesti zad, na ztuhlé svaly či bolesti kloubů. Natírá se jemně a často.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden