Můj čas na kafíčko

Na čem se Kraus rozhodl zbohatnout?

Zdá se, že má moderátor Jan Kraus (62) do kapsy hlouběji, než se mnohým může zdát. Nebo možná spíš měl, zato teď vydělává obrovské peníze! Proč jinak by si kupoval luxusní apartmán v pražské Bubenči o rozloze sto sedmdesát metrů čtverečních a pronajímal ho cizincům?

Už mu snad nestačí peníze z talkshow Show Jana Krause nebo filmových rolí? Co na to jeho partnerka Ivana Chýlková (52)? Možná jen chtějí mít dostatek peněz pro svá vnoučata anebo si jen potrpí na život v nevídaném luxusu. O tom se mu teď už totiž nemusí jen zdát, protože jeho sen se stal skutečností!

Turisté si pořádně připlatí

Díky webové službě Airbnb může pronajímat svůj apartmán cizincům, kteří do Prahy přijíždí na dovolenou nebo na služební cestu. Ovšem musí jít o hodně movité cestovatele, jelikož pro čtyři osoby stojí noc 5704 korun, ostatní nocležníci si připlatí dalších 452 korun na osobu. Všichni ubytovaní ale nešetří chválou. „V bytě je to velmi krásné, vše je dokonale čisté a skvěle vybavené,“ pochvaluje si Italka Patricie. Tato služba má sloužit jako možnost pro turisty poznat skutečný život Čechů. Jenže Kraus v apartmánu nebydlí, jen ho pronajímá a tudíž slouží spíš jako luxusní hotelový pokoj než jako okno do českých domácností. Navíc by turisté mohli díky Krausovi nabýt dojmu, že si tu všichni žijeme na velmi vysoké noze. Jenže opak je často smutnou pravdou. Proč to tedy slavný moderátor dělá? Skutečně pomáhá cizincům seznámit se s naší kulturou  nebo z toho chce mít především tučný zisk sám pro sebe?

Společně pronajímají byt cizím turistům!

Pomáhá mu i syn

S ubytováváním turistů a péčí o ně mu prý pomáhá i syn Jáchym (17). A zdá se, že i s jeho službami jsou nocležníci spokojení. „Jan a jeho syn Jáchym byli vynikající hostitelé a byli vždy mimořádně vnímaví. Od chvíle, kdy jsme přijeli, do chvíle než jsme se odhlásili, byla naše zkušenost úžasná,“ nechal se slyšet cestovatel Thomas z Velké Británie. A tak se zdá, že nový byznys rodině Krausů vynáší slušné peníze. Kam se vrtne známý herec a moderátor příště? Že by si zkusil rozjet další podnikatelský záměr, tentokrát třeba v módní oblasti? Jeho ženy vždycky věděly, jak se oblékat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden