Moje sladké tajemství

Na chlapy kašle a bude si jen užívat!

Netají se tím, že vždy toužila po velké rodině.

I když se o ní občas říká, že je divná, protože je dlouho bez partnera, Martina Randová (48) si z toho hlavu nedělá. Ví, že má spoustu nápadníků, a věří, že ta opravdová láska v jejím životě ještě nepřišla.

Úspěšná herečka a moderátorka Martina Randová (48) už poměrně dlouho žije sama bez stálého partnera. Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se ale kvůli tomu nehroutí. Nemá pocit, že by jí v životě ujížděl vlak a nutně potřebovala brzy najít osudovou lásku, ale i založit rodinu. Naopak se za ty roky bez mužské opory naučila věřit si a rovněž byla schopna účelně vyfiltrovat lidi, se kterými se schází a tráví s nimi čas.

Okolí jí sráželo sebevědomí

V minulosti se totiž obklopovala nesprávnými osobami a to jí pořádně sráželo sebevědomí. A kdyby neučinila velkou změnu ve svém životě, patrně by si ho nikdy nedokázala užívat jako v poslední době. Nejen že je velmi oblíbená coby herečka z Ordinace, ale také
jako moderátorka pořadu O 10 let mladší. Co když ale ochotně do médií prohlašuje, že jí je samotné úplně dobře a nechce se hnát za vztahem za každou cenu jen proto, aby zakryla realitu, která je úplně odlišná?

Mužům se ovšem nevyhýbá

Třeba se Martina po své nepříliš úspěšné minulosti s muži rozhodla, že si chce minimálně následujících několik let jen užívat a s nikým se nevázat? A ačkoli tak po jejím boku žádný muž k vidění už pěknou řádku let nebyl, nemusí to nutně znamenat, že se v soukromí a bez drobnohledu médií s někým neschází a občas si neužijí hezký večer ve dvou. Ostatně v minulosti i sama Martina uvedla, jaký je o ni zájem. A možná si postupně začala v krátkodobých romancích libovat a užívat si je.

Nedokáže milovat delší dobu?

Což ale není tak překvapivé, když se netají tím, jak moc si užívá, když se zamiluje a má pocit šimrání v břiše. A není žádným tajemstvím, že takové emoce většina lidí prožívá právě během samotných začátků, prvních schůzek a společně strávených večerů. Třeba je tak Martina vždy z mužů zpočátku unesena, cítí, že by to konečně mohlo být ono, ovšem postupně zamilovanost opadá, až úplně zmizí. I když se jí to ale patrně stává v posledních letech pravidelně, flintu do žita, co se dlouhodobých vztahů týče, rozhodně nehází. Naopak stále věří, že na ni někde onen „pan Božský“ čeká. „Třeba už nějaký na cestě ke mně putuje,“ uvedla Martina Randová, která se netají tím, že vždy toužila po velké rodině. To už se jí sice nejspíš nesplní, ovšem matkou se i krátce před padesátkou klidně stát může. Vždyť nedávno ve stejném věku oznámila těhotenství Vendula Svobodová (48). Vždyť je tu stále i adopce. Tak teď už jen vydržet, dokud k ní „nepřiputuje“ ten pravý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden