Můj kousek štěstí

Na co čeká budoucí otec?

Chybí už jen svatba

Jedna z nejkrásnějších českých hereček čeká děťátko, jak se nedávno ukázalo. Hvězda seriálu Slunečná Eva Josefíková, které se přezdívá nová Libuška Šafránková, bude maminkou.

Za zmínku stojí, že Eva se narodila v Uherském Hradišti, tedy na konzervativní Moravě, kde se dbá na tradice. A tak je s podivem, že se o eventuální svatbě podezřele mlčí. Pravda, máme jedenadvacáté století, doba je moderní, ale holka z Moravy, je-li takzvaně v naději, přece nemyslí na nic jiného než na nevyhnutelnou veselku, není-liž pravda?

Nezůstalo u polibků

Tatínkem miminka je scenárista Matěj Podzimek (40), ovšem pozor – nedávno rozvedený. Proto nelze vyloučit, že se po nezdařeném manželství s hvězdou seriálu Ulice Kristýnou Podzimkovou (35) do svatby příliš nehrne. Matěj a Kristýna se brali v roce 2010 a vydrželi v manželském přístavu devět let.

V červnu 2020 po premiéře filmu 3Bobule vyšlo najevo, že si scenárista našel novou lásku. Se spanilou představitelkou princezen Evou Josefíkovou se líbali jako o život. Že nezůstalo jen u polibků, o tom svědčí zmíněná radostná novina.

Ta podoba...

Scenárista na sebe může být pyšný, podařilo se mu ulovit výstavní krásku a ještě k tomu velice úspěšnou herečku. Jediným stínem v ráji zůstává skutečnost, že ji nepožádal o ruku. A je tu ještě jedna věc. Eva je, ať chceme nebo ne, trochu podobná scenáristově bývalé manželce, křehké dlouhovlasé brunetce, rovněž nápadně půvabné.

Ženich nepřišel

Únorové jedenatřicátiny oslavila Eva s kolegy ze Slunečné. Dostala květiny, dort a dárkový koš. Naznačila, že čas nepraktických dárků pomalu končí. „Teď už si přeji věci, jako je kuchyňský robot a výbavička,“ poznamenala. Pikantní je, že právě ve Slunečné se už vdávala, nicméně z obřadní síně utekla s pláčem, neboť ženich se nedostavil.

Takové věci se naštěstí stávají většinou jen v seriálech. Proto věříme, že Evu brzy čeká pořádná moravská svatba, které se účastní celá vesnice a na níž se jí, pije, tančí a zpívá několik dní. A nebojte se, z obrazovky nám nezmizí. Hraje těhotnou Denisu, a tak je rostoucí bříško naopak vítané.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden