Můj čas na kafíčko

Na co láká Ledecký mladé koloušky? Protekce jak hrom!

Kývnul na porotcování v Tváři kvůli tomu, aby si tam mohl vybírat dívčí idoly do vlastního projektu?

Zdá se, že si zpěvák Janek Ledecký (54) udělal v televizi vlastní byznys! Největší talentované krasavce soutěže Tvoje tvář Milana Peroutku (27) a Davida Gránského (25) si přetáhnul do hlavních rolí svého nového muzikálu! A jaká vážná nemoc ho trápí?

Oblíbený zpěvák Janek Ledecký (54) září každou neděli na obrazovkách v nejsledovanější soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Tam vtipně hodnotí vystoupení soutěžících a pozoruje, jak se naše hvězdy proměňují ve světové superstar. A tak se nabízí otázka. Proč vlastně Janek kývl na to, že bude v porotě už potřetí, když si neleze nevšimnout, jak to mezi ním a dalším porotcem Jakubem Kohákem v porotě vře (42)? A že se ti dva vzájemně moc nemusí! Nestojí náhodou za Jankovým zájmem dělat porotce ještě něco jiného, než touha popularita a zvědavost?

Dočká se nabídky i sexy blondýnka?

Na koho si mazaný porotce brousí zuby?

Nabízí se celkem jasná odpověď. Začíná to totiž vypadat, že Janek si hledá v Tváři talentované zpěváky do svého nového muzikálu Iago. V druhé řadě soutěže si už vyhlédl a nalákal do hlavní role mladého fešáka Davida Gránského (25). Teď zase Janek dohodil vysněný kšeft dívčímu idolovi třetí řady, sympatickému Milanu Peroutkovi (27). Ten se vydal na dráhu zpěváka ve stopách svého zesnulého slavného otce a bubeníka kapely Olympic Milana Peroutky (+49). „Měl jsem štěstí, že jsem Milana poznal a objevil ve Tváři. Od prvního vystoupení ho sleduju s naprostým úžasem," přiznal Janek. Oba dva sexy kolouškové, kteří mají velkou základnu fanynek, se budou navzájem střídat v hlavní roli Cassia. Benjamínek soutěže Milan tak podpisem smlouvy oslavil své nedávné semdadvacáté narozeniny. „Popravdě jsem se bál, jestli jsem n konkurzu Janka nezklamal," prozradil nervózně Milan. Hlavní roli si ale zasloužil. Sám Janek si přitom zahraje postavu dalšího hlavního hrdiny. Do podzimu, kdy má muzikál, po úspěchu na Slovensku, premiéru v Čechách, teď oba krasavci budou pilně pod vedením Janka trénovat a zkoušet. Koho dalšího lapí mazaný porotce do svých spárů? Že by si brousil zuby i na mladou talentovanou blondýnku Markétu Konvičkovou (22)?

Sebemenší vypětí ji může i zabít!

Lákavé pokušení číhá všude!

Zní to jako začátek slibně se rozjíždějící kariéry! Jankův oblíbenec Milan přiznává, že díky momentálnímu pracovnímu zápřahu teď nemá žádnou stálou přítelkyni, protože na vztah prostě nemá čas. Navíc teď nastupuje i do seriálu ordinace, kde bude hrát roztržitého studenta medicíny! Najde si snad na zkouškách muzikálu, či seriálu nějakou novou lásku? To sebevědomý hezounek David Gránský je už v tomhle ohledu před Milanem napřed, protože se svou přítelkyní - optičkou Nikolou (23) už chodí sedm let! I přes zástupy Davidových fanynek to na rozchod rozhodně nevypadá a prý teď plánují i společné bydlení. „Miminko ještě neplánujeme, ale kdyby přišlo, tak se bránit nebudeme,“ prozradil David. Žádnou sedmiletou krizi ve vztahu prý rouzhodně nepociťuje, i když kvůli práci na sebe s Nikolou moc času nemají. Jak to chce David všechno skloubit? Moderuje společenský magazín Top Star, hraje v seriálu Ohnivé kuře, chystá se natáčet nový film Špindl a teď mu přibude ještě účinkování v Jankově novém muzikálu! Nenastal čas na změnu?

Světový úspěch za 60 milionů!

Jako táta je na svou dceru náležitě hrdý! Snowboardistka Ester Ledecká (22) se probojovala na světovou špičku a tak dělá slavnému otci Jankovi jen samou radost! Její nedávné stříbrné místo ve snowboardingu na mistrovství světa to dokazuje! Jak Janek její závodění prožívá? „Nervózní nejsem. Vím, že při závodu odevzdá to, co má poctivě natrénováno. Jen se vždycky bojím, aby nepřišel nějaký pech,“ přiznal Janek, kterému už sláva úspěšné dcery začíná přerůstat přes hlavu. Ester navíc vydělává obrovské peníze a tátu tak odstrkává z pozice živitele a hlavy rodiny. Už teď se zdá, že Ester strčila tatínka svou slávou do kapsy. Sám se dlouhá léta snaží dosáhnout úspěchu ve světě, což se mu povedlo s úspěšným muzikálem Hamlet. Ten se výborně uchytil až v dalekém Japonsku a vydělal víc jak šedesát milionů korun!.

Trápí ho vážná rodinná nemoc!

Jankovi teď dělají starosti i daleko důležitější problémy! Jeho celá rodina totiž trpí závažnou nemocí krve, která je doslova prokletím. „Máme v rodině anamnézu leidenské mutace, což je nemoc, kterou trápí deset procent populace bílých lidí,“ prozradil Janek své velké trápení. V podstatě se jedná o poruchu srážlivosti krve. Tato zpráva vyplula na povrch už před rokem, ale nevypadá to, že by na sebe členové rodiny dávali nijak zvlášť větší pozor. Ne, že by hrozilo, že by se všichni členové Jankovy rodiny museli obávat každé malé oděrky. Jenže u lidí s touto diagnózou je daleko častější výskyt náhlých mozkových příhod, způsobených psychickým vypětím. Celá rodina, včetně Janka, tak musí pravidelně navštěvovat doktory a podstupovat důležité lékařské prohlídky, které prověřují jejich zdravotní stav. Neměl by Janek konečně trochu zvolnit a nastolit klidnější pracovní tempo? Kam až to nechá porotce Tváře dojít?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden