Moje sladké tajemství

Na co potřebuje peníze?

Kromě herectví a příjmů ze sociálních sítí se Alice Bendová (47), známá ze seriálu Slunečná, rozhodla pro novou profesi.

Je z ní realitní makléřka, která točí videa nemovitostí a provází v nich zájemce o koupi. Nejen že má tedy nový výhodný kšeft, je to pro ni také únik ze stereotypu. Ve Slunečné má čím dál méně prostoru a podle sociálních sítí se z ní stávala spíš domácí puťka, která se dala na zahradničení, chov drůbeže a maximálně zveřejnila fotku v plavkách u domácího bazénu.

Teď má důvod se hezky obléknout a vyrazit do světa. Zařídila si to hezky, o děti se jí případně postará budoucí manžel Michal Topol (35). A jak se k takovému kšeftu dostala? Samotnou by ji prý nenapadlo, že skončí jako prodavačka realit.

Nejspíš ji inspirovaly herecké kolegyně Barbora Mottlová (34) a Kateřina Klausová (29), kterým tato práce pomohla v době pandemie, kdy nemohly hrát. Vypadá to ale, že Alice šetří na něco úplně jiného.

Jelikož ji v lednu Topol požádal o ruku a herečka chce svatbu co nejdřív, asi si chce přivydělat na pořádnou veselku. Podle fotek zásnubního prstenu soudíme, že za něj o 12 let mladší Topol dal snad všechny úspory, a svatbu tak nejspíš bude platit Alice. Vedle Michala však vypadá spokojeně, tak asi udělá vše pro to, aby to proběhlo hladce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden