Moje šťastná hvězda
Na dceru zůstala Žilková sama
Stropnický způsobil velké trápení nejenom své manželce, ale také sedmnáctileté dceři Kordule.
Na dceru zůstala Žilková sama

VERONIKA ŽILKOVÁ (61) se sice smířila s tím, že se jí rozpadlo manželství s MARTINEM STROPNICKÝM (66). Nechápe ale, že se nezajímá o dceru!

Hvězda seriálu Dobré zprávy má už rozvod  s nevěrným manželem Martinem Stropnickým (66) téměř za sebou. Úspěšně podepsali dohodu a vypadá to, že je vše na dobré cestě. Přesto si Veronika Žilková (61) ale asi příliš neodpočine. Proč jí Stropnický nepodá pomocnou ruku, když musí dobře vědět, že jí samotné na všechno nestačí síly?

Myslela si, že se Stropnický vzpamatuje, to se ale nejspíš nestalo.

Bude to jen horší

Není žádným tajemstvím, že už skoro rok a půl obstarává herečka všechno sama, včetně péče o dceru Kordulu (17), a to samozřejmě není levná záležitost. Tím spíš, když má koně a ráda na něm jezdí. Žilková si kvůli tomu musí třeba udělat řidičské oprávnění typu E, aby mohla zvíře v povozu převážet.

Jenže Stropnický před vším očividně zavírá oči. „Je nás hodně, Kordule můžeme lásku nahradit. Tatínek se ji zřejmě rozhodl investovat do nové partnerky, nové rodiny a nových dětí,“ přiznala nedávno herečka.

Kordula si má nyní mnohem více rozumět s hereččiným partnerem.

Odcizili se?

Jinými slovy řekla, že bývalý velvyslanec se o dceru nestará a raději se věnuje milence Markétě Horňákové (31). Právě kvůli ní Žilkovou před časem opustil. Většinou to ale bývá tak, že otec chce s dětmi udržovat pěkný vztah.

V tomto případě je to ale jiné, což je noční můrou každé maminky. Stropnický s Kordulou se podle všeho definitivně odcizili. Povídá se, že si mladá slečna mnohem více než s vlastním tatínkem rozumí s maminčiným novým přítelem, rockerem Josefem Holomáčem (63).

Není se ani čemu divit, že si Stropnický od některých lidí vysloužil celou řádku nelichotivých pojmenování. Vykašlat se na dítě, je totiž to nejhorší, co vůbec může udělat.

Dohnalo ji to k pláči

Žilková takovou chybu udělat nechce. Sama řekla, že se teď bude věnovat hlavně Kordule, která je v tomto věku velmi citlivá a nejspíš nedokáže pochopit, proč se k ní otec takto zachoval. Také přiznala, že se o ni dost bojí, protože jízda na koni může být nebezpečná. Mateřská láska v tomto případě funguje skvěle. Nicméně herečka se bude muset pořádně ohánět.

Dojde mu to někdy?

Už teď vydává za péči a stravu o koně docela vysoké částky a další náklady se budou jen nabalovat. Nedávno si dokonce postěžovala, že má od státu nízký důchod, což ji dohnalo až k slzám. V redakci jsme se shodli, že ať se mezi nimi  stalo cokoli, bývalý herec by se měl nad svým chováním zamyslet. Nechat všechno na Žilkové jednoduše není správné.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz