Můj čas na kafíčko

Na divný způsob seznámení máme v rodině asi patent!

Po letech si zvláštní cestu k lásce zopakovala dcera

Každému se někdy stane něco zábavného. Ne vždy je z toho ale manželství!

Celá léta jsem si myslela, že budu v rodině jediná, kdo se seznámil díky pořádnému trapasu. Ráda jsem tu historku dávala k lepšímu při různých rodinných oslavách. Předloni mě ale předstihla moje dcera Helena. Asi to máme v rodě.

Stalo se to na prodloužené

Jako většina dívek jsem i já kdysi chodila do tanečních. Líbil se mi tam jeden chlapec, ale protože jsem byla dost zakřiknutá, netušila jsem, jak se s ním seznámit. Nebyla jsem sama, kdo o něho usiloval. Při pánské volence pro mě bohužel nikdy nepřišel. A když byla volenka dámská, tak jsem zase já nikdy nenašla odvahu. Vypadalo to, že zůstane jen u platonického obdivu a až taneční skončí, už se nikdy neuvidíme. Neznala jsem vlastně ani jeho jméno. Přišla první prodloužená. Snad proto, že jsem tam měla oba rodiče, odvážila jsem se a pro toho kluka si došla. K mému nadšení neodmítl. Jenže jak jsme kráčeli zpátky na parket, přišlápl mi šaty, a to tak, že dost drsně. Spadly ze mě a já tam stála před celým publikem jen ve spodním prádle! Roman, jak se dotyčný jmenoval, se mi šíleně omlouval. Jen díky němu jsem neutekla a strávila s ním nejen zbytek večera, ale jsem s ním vlastně dodnes.

Omyl s dobrým koncem

A jak se seznámila dcera? Loni byla u kamarádky na chatě. Vydala se sama na procházku. Uprostřed lesa před ní z křoví náhle vyskočil nějaký muž a šíleně zařval. Helena v šoku omdlela. Z neznámého útočníka se nakonec vyklubal vtipálek, který chtěl překvapit svoji partnerku. Bohužel se spletl. Když viděl, co se stalo, začal Helenu křísit. V tu chvíli ho pro změnu překvapila ta jeho partnerka a spustila obrovskou žárlivou scénu. Na lesní cestě nakonec zůstala Helena, která už přišla k sobě, s dotyčným mužem sama. Všechno si vysvětlili a zasmáli se tomu. A tuhle historku vyprávěli i na své svatbě letos v létě – alespoň těm, kdo o ní zatím neslyšeli.

Sylvie N. (50), Praha

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden