Můj kousek štěstí

Na dovolenou nejlépe každý sám

Krize na obzoru?

Tvářili se, že mít velikou rodinu byl odjakživa jejich sen a nemohou se nabažit každé společné minuty. Teď se ale zdá, že se spíše nemohou dočkat, až bude každý jinde. 

Hvězda Slunečné Lucie Benešová (46) a její manžel Tomáš Matonoha (50) vyhlíželi dlouhou dobu jako reklama na spokojený pár. Teď to ale vypadá, že se objevil pořádný balvan na cestě. Velkou rodinou přitom nerozhodily ani poslední měsíce s pandemií.

Naopak, rodina se prý ještě více stmelila tím, že spolu trávili více času. Všechno se ale jednou přejí a společně prožitých chvil už mají zřejmě dost. Letní dovolenou se totiž rozhodli strávit každý jinde.

Karavan osiří?

Není to tak dlouho, co se manželé rozplývali nad tím, že si pořídili karavan a budou cestovat všichni společně. Dětí mají totiž jako smetí. Společně syna Štěpána (16) a dceru Laru (9).

Donedávna ale vychovávali ještě adoptovanou Sáru (22), která už se nyní snaží postavit na vlastní nohy, stejně tak jako Lucián (24), kterého má Benešová z předchozího vztahu s hercem Filipem Blažkem (47).

Na takovou rodinu je potřeba pořádně velký „obytňák“, a Matonoha si ten svůj nechal dokonce vyrobit na míru. On i jeho karavan ale zřejmě osiří, jeho žena už má totiž na léto jasné plány a pro Matonohu v nich, jak se zdá, není místo.

Herečka, kterou nově vídáme i v seriálu Co ste hasiči, si prý nejvíc odpočine na dovolené, kam vyráží jen s nejmladší dcerou Larou a kamarádkami. Tuhle dámskou jízdu si ale letos kvůli covidu-19 musela nechat ujít.

Největší relax 

„Jak jsme tam bez rodin, jen s tou jednou dcerou, tak jsme se s holkami shodly, že je to největší relax,“ říká Benešová, která si evidentně ráda od své rodiny na chvíli oddychne a už má v plánu náhradní program – jak jinak než opět jen v dámské sestavě.

S kamarádkami se chystají na Pálavu. A co na to její děti a manžel? Ti už mají dávno vlastní program a se svou maminkou v něm taky nepočítají. Co se týče Matonohy, ten se na rozdíl od své ženy těší na pořádně akční dovolenou jen v pánském osazenstvu.

„To by totiž asi naše holky nevydýchaly.“ říká s úsměvem. „Děti mají nějaké tábory, pojedou s prarodiči k moři, syn Štěpán jede s manželem na školu surfingu do Španělska, takže každý má něco,“ dodává Benešová.

Každý to své

Alespoň si nemusí připadat tak, že svou početnou rodinku zanedbává, jsou si kvit. A v rámci utužování vztahů si mohou tak maximálně vzájemně posílat pohledy, než se sejdou zase všichni doma a budou opět velká a spokojená rodina.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden