Staré dobré časy

Na filmovém světě se mu líbily hlavně ty velké prachy

Staré dobré časy

Na dospívání neměl hezké vzpomínky. Musel s otcem a bratry dřít na šachtě.

Měl blankytně modré oči a ostře řezanou tvář. I díky tomu se stal Charles Bronson (†81) oblíbeným filmovým hrdinou. Mužem, který si to v zájmu spravedlnosti neváhal rozdat s celým světem.

Mlčenlivý drsňák, zastánce starých mužů a slabých a krásných žen. Ano, tak si budeme pamatovat Charlese Bronsona. Chlapíka, který vypadal, jako by jeho pravým domovem bylo Mexiko. Ostatně, v Americe, zemi neomezených možností bychom se ani nedivili, kdyby nějaký mexický indián udělal štěstí u filmu.

Jako jediný z rodiny dokončil střední školu

Pokud tedy předpokládáte, že Charles pochází z některé země ze Střední Ameriky, musíme vás vyvézt z omylu. Narodil se totiž 3. listopadu 1921 v Ehrenfeldu v Pensylvánii jako jedno z patnácti dětí chudých

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden