Můj kousek štěstí

Na idylické manželství mají jednoduchý recept

Můj kousek štěstí

Herci s podmanivým hlasem učarovala krásná hlasatelka hned při prvním setkání. Ještě tentýž den ji pozval na schůzku a dobře udělal

Karel Heřmánek (74) s Hanou Heřmánkovou (59) vytvořili úspěšný životní i profesní tandem, a přestože spolu v práci i doma trávili každý den, nezevšedněli si. Tajemství, jak na láskyplný vztah, Heřmánkovi znají už třicet šest let. 

Vybudoval úspěšnou kariéru i známé divadlo a stále je jedním z našich nejvýraznějších herců. I díky svému nezaměnitelnému, podmanivému hlasu se stal idolem ženských srdcí. On však v tom svém nosí jen jednu jedinou – bývalou hlasatelskou hvězdu s krásným úsměvem.

Jak už to tak bývá, hercem se Karel Heřmánek (74) stát nechtěl a k jeho profesi ho přivedla náhoda. Absolvoval stavební průmyslovku a měl v plánu pokračovat na studium architektury. Nestihl ale termín přijímacích zkoušek.

A vzhledem k tomu, že se chtěl vyhnout vojenské službě, začal se poohlížet po studiu jiného oboru. Lákala ho režie, u přijímacích zkoušek na FAMU ale neuspěl. Následně zkusil

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden