Můj kousek štěstí

Na jeho „výpověď“ říká: „Miluji tě!“

Veřejný vzkaz o lásce hovoří o zoufalství...

Jsou svatby roku, ale bohužel jsou také smutné rozvody, které snesou podobný přídomek. Na jeden takový aspiruje konec mezi dvěma hereckými osobnostmi. Málokteré slavné neslavné konce mezi celebritami mají takovou publicitu. Jenomže herečka Veronika Žilková (60) je žena která nechodí kolem horké kaše a to, co má na srdci má i na jazyku.

Její fanoušci mají téměř v přímém přenosu možnost sledovat její duševní rozpoložení, které se poté, kdy si přečetla elektronickou poštu od manžela a tam stálo, že ji nemiluje a chce od ní odejít, změnilo od nepokrytého zoufalství až k ironickému výpadu, ale poté dospělo i ke smířlivému, až prosebnému tónu.

„Rozvod nechci, nechci se rozvést se Stropnickým, protože ho stále miluji,“ vzkázala mu například po novinářích. Předtím přitom přirovnávala jeho e-mail k situaci, kdy „jeho excelence“ dává výpověď.

Do toho všeho už média dělí jejich majetek a docházejí k názoru, že Martin Stropnický (65) bude mít stále své dva byty a ona dva domy. Uzavřeli totiž předmanželskou smlouvu. Jako kdyby to před čtrnácti lety tušili...

Můžeme jen spekulovat, na čí to bylo tenkrát popud. Nechával si už tehdy jeden z nich pootevřená vrátka, aby měl snazší únik? Herečka podotýká, že svá slova o Stropnického milence vyslovila jako domněnku.

Zdá se, že tajně doufá, že on žádnou nakonec nemá a že jeho rozhodnutí je třeba jen důsledkem krize ve vztahu, která má šanci se přehnat. Žilková připomíná, že jejich dcera Kordula (16) je ve věku, kdy potřebuje oba rodiče. Snaží se zkrátka o to, aby rozhodnutí svého manžela zvrátila.

On se ale zřejmě rozhodl pevně, byť o tom informoval poměrně zbaběle. „Dělají to lidé, kteří se bojí předstoupit před toho partnera a říct mu, co se děje,“ ví svoje psycholog Jeroným Klimeš (55). Budeme možná svědky ještě několika hlasitých vzkazů od ženy zahnané do úzkých. Padnou ale na úrodnou půdu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden