Moje šťastná hvězda

Na jejich vztahu jim nezáleží

Svou krizi nevyřešili, jen se o ni přestali zajímat. Herec Jakub Prachař (35) se se svou manželkou Agátou Prachařovou (34) údajně dohodl na tom, že přestanou řešit své problémy a nechají je být. Ona s tím prý souhlasila, a tak všechno hodili za hlavu a dělají, jako kdyby se nic nedělo. Nicméně podle jejich přátel a blízkých to není to nejlepší rozhodnutí. Problémy jsou přece od toho, aby se řešily, a když se řešit nebudou, bude jich jen víc a víc přibývat.

Došly jim síly?

Vypadá to však, že Agátě i Jakubovy došly síly na jakékoli hádky a neshody.Pro Agátu jsou prý na prvním místě děti, kterým se chce věnovat na sto procent, a na nějakou manželskou krizi už teď opravdu nemá náladu. To samé tvrdí i Jakub, který je stejně většinu času v práci a hádky už ho ani nebaví.Oba se příliš často nevidí, a proto chtějí čas strávený společně využít efektivně a věnovat se dětem. Pro rodinu to je nejspíš plus, ale pro Agátu a Jakuba jako pro pár to nikam nevede.

Nikam spolu nechodí

Navíc je vidět, že mezi nimi stále panuje dusná atmosféra. Na společenské akce chodí zásadně odděleně, společně se nikde neukázali už velmi dlouho.Agáta si nedávno po delší době vyrazila, a to na finále České Miss. Nicméně společnost jí nedělal manžel Jakub, ale jedna z jejích kamarádek. Na druhou stranu, když měl Jakubův nejlepší kamarád Libor Bouček (38) svatbu, nedostavila se na ni zase Agáta.Byla totiž s dětmi v Izraeli, kde opět trénovala surfování se svým pohledným instruktorem.

Agáta se údajně Liborovi předem omluvila, že na jeho svatbu nedorazí. Odlet do Izraele už prý měla naplánovaný delší dobu.Nicméně se proslýchá, že jejího manžela dost naštvalo, když si Agáta odletěla pryč. O její vášni k surfování ví, ale údajně má strach, že v tom je i vášeň k jejímu instruktorovi. Už v minulosti s ním Agáta přidávala fotografie na sociální sítě a oba na nich vypadali velmi spokojeně a šťastně.

Navíc se Prachařová zmínila, že by se do Izraele také jednou ráda odstěhovala. Možná to byly zase jen plané řeči. Nicméně to by si Jakub nemohl dovolit, protože veškerá jeho práce je tady. Narážela snad Agáta na to, že se odstěhuje bez něj? To by pro jejich manželství mohlo znamenat skutečně definitivní konec.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden