Můj čas na kafíčko

Na kolegyni Miloslava Šimka žárlila manželka naprosto zbytečně!

Můj čas na kafíčko

Po třiceti letech od smrti úžasného parťáka ho potkal podobný osud!

Po boku Miloslava Šimka (†63) se vystřídalo několik jevištních partnerů. Ve svém soukromém životě byl ale věrný jedné ženě a také ona s ním zůstala až do jeho předčasného konce.

Pamětníci si určitě vzpomenou na rubriku v časopise Mladý svět, která se jmenovala Pedagog ve výslužbě. Na otázky čtenářů tam odpovídal Miloslav Šimek (†63), tehdy už jedna z žijících legend divadla Semafor. Ten název rubriky byl naprosto oprávněný, protože původní profesí Miloslava – nebo spíš Slávka, jak ho všichni oslovovali – byl skutečně učitel.

Právníkem být nemohl

O učitelích je známo, že mají rádi pořádek a věci pod kontrolou. V tomhle směru byl Slávek skutečně ukázkovým příkladem, a to jak ve své profesi, tak v soukromí. Chtěl o všem

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden