Moje šťastná hvězda

Na mateřské zůstat nechce

Je to teprve pár týdnů, co se představitelce barmanky Šárky z nekonečné Ulice Malvíně Pachlové (30) narodila dcerka Enola.


Jak jsme vás již informovali, holčička si na svět pořádně pospíšila, narodila se totiž o celý měsíc dříve. A celá rodinka, včetně tatínka, divadelního herce Milana Ligače (29), si tak užila poklidný závěr loňského roku. Jenže od té doby se mnohé změnilo.


Ačkoli si herečka nemůže mateřství a chvilky strávené se svou malou holčičkou vynachválit, přiznala, že už se opět vrhla do práce! „Trochu už pracuju. Dabing se dá dobře skloubit,“ přiznala s tím, že už se nemůže dočkat, až se zase vrátí do milované Ulice, protože jí velice chybějí její kolegové, které považuje za svou druhou rodinu.


„Ještě nevím, kdy to bude. Uvidíme,“ svěřila. Z jejího hlasu  ale bylo znát, že už by to ráda uspíšila, s čímž se ostatně netajila ani před porodem. Zdá se tak, že malá Enola přičichne k hereckému kumštu už opravdu velice brzy, protože ji maminka pravděpodobně bude brát s sebou na natáčení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden