Můj čas na kafíčko

Na Mirku Čejkovou manžel žárlil dokonce i kvůli tomu, že se usmívala ze spaní!

Můj čas na kafíčko

„Ze všech tří rozvodů, co jsem zažila, jsem si přála, aby tento co nejrychleji skončil.“

Brali se v drsném prostředí věznice. Někdo by to možná považoval za romantické, ale jak se ukázalo, manželství Mirky Čejkové (58) a Marka Víta (47) bylo opravdu spíše něčím jako rozsudkem.    

Když má někdo smůlu na chlapy, tak to asi platí po celý život. Alespoň to tak vypadá při pohledu na dosavadní vztahy bývalé moderátorky Mirky Čejkové. Její první manželství dopadlo ještě nejlépe. Jednalo se o spolužáka ze studií. Měli spolu dceru, ale ta se kvůli chybě lékařky při porodu narodila s postižením.

Po rozvodu, který proběhl inteligentně a na úrovni, ale zůstala péče o dceru na Mirce. Dalším mužem v jejím životě se stal Alex Čejka (49), profesionální golfista. Ten se do Mirky hrozně moc zamiloval a získal si jí tím, že akceptoval její dcerku.

Bohužel špatně odhadla, že nechodí s dospělým zodpovědným chlapem, ale jen s rozmazleným snobem. Šla do vztahu naplno a protože Alex chtěl své vlastní potomky, porodila mu dva syny.

Změnila si kvůli němu příjmení ze Všetečkové na Čejkovou, ale pozdě pochopila, že pro manžela to znamenalo vlastně jen

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden