Moje šťastná hvězda

Na muže měla smůlu a toho pravého nepotkala

Moje šťastná hvězda

Laskavá a pohodová herečka se vzdala mateřství z vlastního rozhodnutí, i když v posledních letech toho častokrát litovala. Bohužel už ale nebylo cesty zpět...

Diváci si ZDENU HADRBOLCOVOU (86) pamatují především jako pekařku Růžu z Ulice. Hrála v ní, jako už několikrát, obětavou maminku, kterou se ale sama nestala.

První maminkovskou roli nabídl Zdeně Hadrbolcové (86) režisér Karel Kachyňa (†79) ve svém slavném filmu Už zase skáču přes kaluže. Syna jí tam tehdy hrál dvanáctiletý Vladimír Dlouhý (†52) a film se setkal nejen s velkým diváckým ohlasem, ale ověnčily ho i zahraniční ceny.

Pro sympatickou herečku se tak odstartovala série postav laskavých maminek a tetiček, později i babiček. Nikdy to sice nebyla role hlavní, ale ona si nestěžovala. Vždycky hrála tak skvěle, že si

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden