Můj kousek štěstí

Na nejlepší cestě do Bohnic

Věk je jenom číslo. To si doteď myslela hvězda Slunečné Denisa Nesvačilová (30), ale už je z toho vyléčená. Třicáté narozeniny jí totiž daly pořádně zabrat. „Tři týdny před tím velkým dnem jsem se úplně zhroutila, psychicky i fyzicky.

Měla jsem hysterické záchvaty pláče, úplně bezdůvodně,“ podotýká představitelka seriálové Karolíny. Patrně si neuvědomila, že kulaté narozeniny vnímáme intenzivněji, neboť se jedná o důležité životní mezníky.

Vdaná za práci

A právě ty třicáté jako by signalizovaly, že už nejsme bezstarostné středoškolačky a že se od nás leccos očekává. Třeba že se vdáme a založíme rodinu. Což se herečce zatím nedaří, a to bude jedním z důvodů nedávného zhroucení.

„Přemýšlela jsem, že vlastně nemám to, co jsem si přála. Naplněný osobní život. Myslela jsem, že budu mít dítě, budu vdaná,“ přiznává zrzka. Vlastně svým způsobem vdaná je – za svoji práci, aspoň jí to tak připadá.

Rada „nad zlato“

Herečka už prý ani neví, co je to odpočinek.Její život, to už je jen ráno vstát, jít do práce, vrátit se večer, učit se roli a jít spát. Ještěže má kolem sebe kolegyně ze Slunečné, které jsou zároveň i jejími dobrými kamarádkami. Na pomoc přispěchala Eva Decastelo (42) a vysvětlila zoufalé rusovlásce, že i přepracování leckdy vede ke kolapsu organismu.

Odborní lékaři by mohli vyprávět o tom, do jaké míry jsou pavilony psychiatrických léčeben přeplněny pacienty, kteří se málem upracovali k smrti. „Naložila sis až moc práce, bylo to pro tebe náročné,“ upozorňuje Denisu kolegyně.

Zrzka zdůrazňuje, že se v žádném případě nechce rouhat. Je samozřejmě šťastná, že má práci, nerada by, aby jí kolegové, kteří nejdou z role do role tak jako ona, předhazovali, že si toho nedokáže patřičně vážit.

Začarovaný kruh

Připadá jako v začarovaném kruhu. Má všechno, o čem dívky sní: atraktivní zaměstnání, popularitu, peníze, jenomže oslavila třicáté narozeniny a princ na bílém koni nikde. „Každý den vstávám na natáčení ve čtyři a hodně se učím texty, protože teď točíme ještě rychlejším tempem než dřív,“ přiznala.

Tímhle vražedným způsobem těžko vyřeší svou současnou krizi. Pracovat dvacet hodin denně je ten nejspolehlivější způsob, jak se dostat na psychiatrii.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden