Moje chvilka pohody

Na nevěrníka stejnou zbraní

Manžel mi byl nevěrný s tou největší kozou z okolí. Oplatila jsem mu to už několikrát. On o tom sice neví, ale já z toho mám dobrý pocit zadostiučinění.

Uběhlo dvacet let našeho manželství, když jsem zjistila, že mi je manžel nevěrný. Nejhorší bylo, že s barmankou Janou z naší hospody. S tou, která „nedala“ jen tomu, kdo si neřekl. Místo, abych si to s ním vyříkala, dala jsem na radu kamarádky a našla si milence.

Mohla jsem mít kohokoli

Když jsme se s manželem dali dohromady, nikdo nevěřil, že nám to spolu vydrží. Mezi kamarády jsme měli přezdívku Kráska a zvíře. Já si mohla vybírat, zatímco manželovi říkali „Valibuk“. Václav to ale doháněl svou povahou, byl vtipný, chytrý, hodný. V každé společnosti byl tím, kdo bavil. A to mu vydrželo dodnes.

Kompromitující zprávy

Vzali jsme se, protože jsme museli. Narodila se nám krásná holčička. Tři roky doma utekly jako voda a já se těšila do práce. Potřebovala jsem změnu. Zaměstnání jsem si ale moc neužila, Magda byla věčně nemocná a já s ní musela být doma.

Ještě, že nás manžel dokázal uživit. Tak běžel jeden rok za druhým. A co čert nechtěl, začala jsem mít jednoho dne podezření, že je manžel nějak často dlouho v práci.

Nenapadlo mě nic lepšího než mu prolustrovat mobil. Pochopitelně jsem našla žhavé textovky, a ještě k tomu od Jany. Její smích mořské hyeny se nese z hospody městem každý den i v době nočního klidu.

Kamarádka mi vnukla nápad

Moje první reakce byla – rozvod! Pak se mi to ale rozleželo. Když to skončí, odpustím mu, pokusím se zapomenout a půjdeme dál. Třeba je nějaká vina i na mé straně.

Svěřila jsem se kamarádce, která měla stejnou zkušenost. Ta mi řekla, že rozvést se umí každý blbec. Vždyť, kdo je dneska věrný? Řekla mi, ať si to zkusím sama a aspoň si budeme kvit.

Našla jsem si milence

Přišlo mi to šílené, rozhodně jsem neměla v úmyslu někde někoho balit. Ale nejspíš ze mě vyzařovala nějaká zvláštní energie, že jsem k mání, protože se chytil hned týden nato kolega. Zatím jsme se vždycky jen pozdravili.

On ale nějak vycítil příležitost, dal se se mnou do řeči víc. Proč jsem prý taková smutná? A já blbka se rozbrečela. Pozval mě do vinárny, ať mu všechno povím. Pravdu jsem mu neřekla, jen jsem se svěřila, že doma mi to neklape.

Byla jsem jako omámená a taky zmanipulovaná kamarádkou, která svému manželovi zahýbala už několik let, a toužila mít nejspíš chápající spolupachatelku. A tak se ze mě a kolegy stali milenci.

Jak dlouho to takhle bude trvat?

Bylo to s ním hezké. Cítila jsem zadostiučinění, že jsem se manželovi pomstila. Nejdříve jsem se styděla, ale i přesto jsem se s milencem scházela dál. Byl rozvedený, mohli jsme chodit k němu.

Náš vztah trvá dodnes. Nemiluji ho, ale je mi s ním příjemně. S ním zapomenu na manželovu nevěru. Ale říkám si, jestli bych to neměla ukončit a udělat si doma raději pořádek.

Radka M. (52), severní Čechy

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden