Moje sladké tajemství

Na prahu devadesátky má stále elánu na rozdávání

Moje sladké tajemství

Legendární Jiřina Bohdalová (89) neměla jako mladá na růžích ustláno. Ona se ale nevzdala a ze všech sil bojovala o to, aby se jejím blízkým dařilo dobře. My už dnes víme, že se jí to povedlo.

Ačkoli Jiřina Bohdalová (89) brzy oslaví devadesátku, vypadá stále skvěle. Elánu má na rozdávání, neúnavně pracuje a stále se raduje ze života.Čím to je, že národem milovanou „Bohdalku“ nedokázala zlomit ani těžká léta, kdy měla tatínka ve vězení, ze svého hubeného platu živila celou rodinu a musela doslova obracet každou korunu?

Musela tvrdě pracovat a rvát se o lásku

Jiřina se narodila 3. května1931 v Praze. O svých milovaných rodičích později s respektem říkala, že to byli podvraťáci a to jsou ti prý ti nejchytřejší psi. Oba totiž přišli na svět jako nemanželské děti, a proto se museli o svoje místo v životě doslova poprat.

Dalo jim to ovšem obrovskou vůli něco dokázat a také nadhled a životní moudrost. My už dnes víme, že budoucí herečka tyto vlastnosti po svých rodičích zdědila. I ona musela bojovat o

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden