Můj čas na kafíčko

Na prohlídce u lékaře se George Clooney a jeho žena dozvěděli šokující zprávu!

Můj čas na kafíčko

Když jim doktor sdělil, že vidí ne jedno miminko, ale dvě, mysleli, že je to omyl.

O to, že se do určitého věku nestane otcem, se George Clooney (59) dokonce dvakrát vsadil s kolegyněmi. Sázky vyhrával. Pak ale potkal krásnou právničku Amal Alamuddin (42) a už je vše jinak!

Hollywoodský herec George Clooney (59) býval občas mylně označován za jednoho z posledních hollywoodských starých mládenců. Nebyla to pravda. Jedno manželství už za sebou totiž měl, ještě před třicítkou. Tehdy prožil čtyři roky vedle herečky Tarii Balsam (61), ale byla to natolik frustrující zkušenost, že se pak dlouhá léta do dalšího závazného vztahu nehrnul. Sám o tom řekl: „Přibral jsem dvanáct kilo a dostal žaludeční vřed. Měl jsem snahu a těžce jsem nesl, že se nepovedlo.“

První manželství ho odstrašilo!

Ženám se slavný elegán rozhodně nevyhýbal a po jeho boku se jich vystřídalo asi patnáct. Prohlašoval ovšem, že se už ženit nehodlá a ani nechce být otcem. „Byl bych znovu stejně mizerný manžel,“ konstatoval. „A já nechci ani sebe, ani nikoho jiného zbytečně vystavovat bolesti, až na to přijde. Kdybych já byl svou přítelkyní, nikdy bych se sebou dlouho nebyl.“ Vyhrál v tomto směru dokonce sázku nad

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden