Můj čas na kafíčko

Na prvním rande s osudovou ženou utratil Jiří Kodet celou výplatu!

Můj čas na kafíčko

Život s cholerickým hercem nebyl jednoduchý, často si řvaním vybíjel vztek.

Byl vyhlášeným bohémem a elegánem. Také se ovšem uměl pořádně rozzuřit a myslet jen na sebe. Jiří Kodet (†67) v roli otce Krause ve filmu Pelíšky nemusel moc přehrávat.

Maminka Jiřího Kodeta (†67) byla herečkou, otec sochařem. Po rozvodu si pak Jiřina Steimarová (†91) našla nového partnera, jenže ten utekl za hranice. Jiří tak měl v záznamech politický škraloup už v mládí. Nevzali ho proto na gymnázium a tak se šel vyučit žokejem. Změna v jeho životě nastala až poté, kdy se dostal na DAMU – stalo se tak až na druhý pokus.

Srnčí na smetaně skončilo na ulici

Během studia měl pro Jiřího Kodeta pochopení jeho dědeček, Jiří Steimar (†81), kterého s vnukem spojovala herecká profese i bohémský přístup k životu. Aby nemusel

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden