Můj čas na kafíčko

Na rozdíl od starší sestry se své kariéry Miroslava Šafránková v mládí vzdala!

Můj čas na kafíčko

Cestu k herectví neměla tak snadnou, ale stejně se prosadila.

Její kariéra se odvíjel ve stínu úspěšnější starší sestry. Přesto si Miroslava Šafránková (63) získala v mládí diváky řadou rolí, a i když se dnes už herectví nevěnuje, stále se na ni rádi ve starších filmech díváme.

Nedávno nás opustila jedna z nejoblíbenějších českých hereček, Libuše Šafránková (†68). Stalo se to pouhé dva dny po jejích narozeninách.

A hned za následující dva dny měla své jubileum mladší sestra Miroslava (63), tentokrát bohužel velmi smutné. Obě sestry kromě blízkého data narození spojovalo více věcí, nejvíce ze všeho ale herecký talent a přirozený půvab.

Bála se o její život!

Vztah Libuše a Mirky se začal rozvíjet hned poté, co se Mirka narodila. Libuši bylo tehdy pět let. „Když mě maminka přinesla z porodnice, tak je tam fotka, jak kouká na ty peřinky,“ popisovala mladší ze sester Šafránkových. „A to byl ten okamžik, kdy mě dostala, jak se říká, na starost.“ Mezi ní a Libuší vzniklo

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden