Můj čas na kafíčko

Na svatbu čekala Chantal Poullain devět let, na vytouženého syna ještě o dva roky déle!

Můj čas na kafíčko

Po přestěhování musela změnit své chování i oblečení, aby nevyčnívala!

V dobách rozděleného světa udělala Chantal Poullain (63) odvážný krok. Následovala svého přítele Bolka Polívku (71) z pestrého Západu za železnou oponu.

Opravdová láska nezná hranice a když se člověk rychle a hluboce zamiluje, nevadí mu dokonce, ani když partnera následuje do horších podmínek. Své o tom ví Chantal Poullain, Francouzka, která svůj slibně rozjetý život jednoho dne obrátila úplně naruby.

Spatřila telefonujícího klauna!

Chantal pocházela z umělecké, dá se říct přímo bohémské rodiny. Bylo tedy jasné, že odtud bude čerpat i svůj vzor ideálního chlapa. Tatínek byl sochařem a architektem a rozhodně nepatřil k běžným lidem. Málokdo má například doma pumy jako domácí mazlíčky. Manželství rodičů ale nevydrželo.

Rozvedli se, přestože k sobě dál cítili lásku a matka dokonce čekala dítě. Chantal určitě zdědila hodně uměleckých genů. Nejdříve vážně přemýšlela o baletu, pak se ale rozhodla, že se stane herečkou. Měla v plánu

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden