Můj kousek štěstí

Na svatbu s mužem svého života čekala devatenáct let

Můj kousek štěstí

Dohromady je svedla společná práce. Vdaná herečka se do svého mladšího kolegy bezhlavě zamilovala a šla za hlasem svého srdce

Na první pohled si do oka kupodivu nepadli, na ten druhý už to ale bylo podstatně lepší. Svou lásku si prosadili a dnes jsou společně hrdými rodiči a konečně i šťastnými manželi.

Po devatenácti letech vztahu se v loňském roce konečně rozezněly svatební zvony. Herci, životní partneři a rodiče početné rodiny, Lenka Vlasáková (49) a Jan Dolanský (43), se tak konečně stali manželi.

Nejtalentovanější

Stejně, jako mnoho jejich kolegů, i tento herecký pár se před lety seznámil při práci. Jejich společné začátky však nebyly snadné. Lenka Vlasáková je jednou z našich nejobsazovanějších hereček. Nepochází přitom z herecké rodiny.

Narodila se v Praze do rodiny ekonomů a jako malá si přála, stát se archeoložkou. K divadlu se dostala díky babičce a dědečkovi, kteří různá představení sami rádi navštěvovali. A byla to právě

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden