Moje šťastná hvězda

Na své životní štěstí si musela dlouho počkat

Moje šťastná hvězda

S muži si hrála jako kočka s myší a dokázala je vždy využít ve svůj prospěch. Životní lásku nakonec našla paradoxně v homosexuálovi.

O svém životě tvrdila ADINA MANDLOVÁ (†81), že připomínal pornofilm. Prošlo jím skutečně velké množství mužů, tu pravou lásku ale našla u někoho, do koho by to ani ve snu neřekla.

Už od dětství se o ní říkalo, že nemá srdce. Tehdy osmiletá Adina Mandlová (†81), jak se malé Jarmile doma říkalo, totiž na pohřbu svého milovaného tatínka neuronila ani slzu. Jako by už ve skrytu duše tušila, že ji od té chvíle čeká spousta zážitků, na které by raději zapomněla.

Sex se jí zprvu protivil

Narodila se jako čtvrté dítě v rodině přednosty železniční stanice a inspektora drah. Byla jedinou holčičkou mezi třemi staršími bratry a určitě i proto byla tatínkovým miláčkem, který jí splnil, co jí na očích viděl. Odpouštěl jí všemožné lumpárny i to, že ji to ve škole moc nebavilo.

Jeho smrtí tak pro ni skončilo nejen období, kdy si mohla dělat, co chtěla. Její matka zůstala s dětmi prakticky bez prostředků, takže se asi nelze divit, že dlouho netruchlila a začala si

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden