Moje sladké tajemství

Na svou bývalou slávu může jen vzpomínat

Moje sladké tajemství

Podobných zařízení bylo brzy plno, takže dámy svůj podnik raději zavřely!

Kdysi tak populární Ivana Andrlová (60) pověsila před lety herectví na hřebík a věnovala se podnikání. Když se pak chtěla vrátit ke své profesi, zjistila, že na ni filmaři dávno zapomněli.

Herečka Ivana Andrlová (60) o sobě tvrdí, že její život je jedna velká šílenost. My jí to v žádném případě rozhodně nebudeme vyvracet.  Všichni dnes totiž vědí, že její život a kariéra byly v uplynulých letech plné obrovských úspěchů i krutých pádů.

Televizní diváky doslova okouzlila

Navíc je více než zřejmé, že si herečka za spoustu svých životních karambolů může tak trochu sama. Přitom to kdysi vypadalo, že má Ivana před sebou zářivou kariéru.

Televizní diváky okouzlila už jako dospívající dívka, když si po boku Jaromíra Hanzlíka (73) a Daniely Kolářové (74) zahrála v úspěšné trilogii Podnájemníci, Otec nebo bratr a Dopis psaný španělsky. Diváci Ivanu milovali a ona milovala svého

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden